Simpatičan i stylish par: "Za doček već tradicionalno nosimo pidžamu, a veselimo se jer ćemo gledati La La Land"

Goran Čižmešija fotkao je par koji ima cool stil, a s njihovim planovima za Novu se skroz možemo poistovjetiti!
Vidi originalni članak

Mateja Vrčković je fotografkinja, a Rene Batišta video snimatelj - zajedno su totalno cool, a to je skužio i Goran Čižmešija kojem su rado pozirali! Sredili su se za ručak pa su se odjenuli u blagdanskom stilu:

Svatko za sebe je birao svoju kombinaciju, nikad ne pazimo da se uskladimo, ponekad to ispadne slučajno jer volimo slične stilove. Modni stil nas je na neki način podsvjesno i povezao, a to se očituje i na stil našeg rada.

Mateja nosi jaknu i hlače iz Zare, vestu iz H&M-a, a torba i čizme su iz Manga. Kaže da najčešće nosi crnu, bijelu i sivu, a svoj blago rokerski stil, povodom blagdana, prigodno je omekšala crvenom vestom:

Ovaj karirani uzorak je jedini koji imam, odabrala sam ga jer je diskretan i povezan s damskim stilom koji isto volim. Za Novu godinu već tradicionalno nosim pidžamu jer, otkad smo u vezi od prije četiri i pol godine, zaključili smo da nema potrebe izlaziti na doček. Tako će biti i ove godine i veselimo se jer ćemo gledati "La la land".

Rene nosi jaknu iz Zare, vestu i hlače iz Pull&Beara i cipele New Balance. Kaže da najčešće nosi neutralne, zagsite boje jer mu to ide i uz karakter, a to se vidi i na njegovim videima koje snima atmosferično i melankolično:

Ova šarena vesta mi je jedina tog tipa, nosim ju uglavnom u božićno vrijeme. Jedine stvari s uzorkom su mi karirane košulje koje su također u neutralnim bojama. Možda je na taj stil utjecala i moja mama koja me kao malog tako odijevala.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".