Simpatičan i stajliš trio uljepšat će vam dan! Ove dame znaju kako isfurati crno-bijele kombinacije

Simpatične prijateljice odabrale su kombinacije u kojima je glavnu riječ vodio crno-bijeli komplet
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj špici volimo vidjeti super stajliš prijateljice koje se odlično usklađuju svojim smislom za modu, a upravo jedan takav trio uhvatio je naš Goran Čižmešija ovih dana. Tri simpatičnih prijateljica prošetale su u savršenim outiftima kojima ne možemo pronaći niti jednu zamjerku.

Silvija Šesto je književnica, Ivana Šaronja-Stojak dizajnerica nakita „ŽicArt“, a Katarina Morić prodavačica. Trima je dama zajedničko što dobar stil imaju u malom prstu, a za Divu su ispričale:

– Najdraži dućan nam je Vila Shop i tamo kupujemo samo hrvatski dizajn i male autorske dizajnere. Većina što imamo na sebi je hrvatski dizajn iz Vila Shopa. Naše kombinacije su najčešće crno–bijele ili boje koje ne utječu da se umanji ljepota Zagreba. Našle smo se po stilu, tako smo se i sprijateljile. –

Silvija i Katarina uskladile su se s odabirom točkastog uzorka. No, dok je Katarina odabrala bijele hlače s crnim točkama, Silvija je odabrala suknju istog uzorka koju je kombinirala uz crnu majicu, jaknu i cool gležnjače s otvorenim prstima.

– Nosim torbu na kojoj je fotografija naslovnice moje knjige, a čiji je autor moja kći Ana Šesto – ispričala je Silvija, dok je Katarina dodala:

– Nosim torbu hrvatskog brenda „lefthANDed“ dizajnerice Viki Vičić. –

Ivana je također odabrala kombinaciju crno-bijele, no s manje upečatljivim komadima. Tako je crnu asimetričnu haljinu kombinirala uz bijele dodatke – natikače, ogrlicu s perlama te chic šešir, a za Divu je ispričala: 

– Nosim nakit koji sam sama izradila od pikula koje sam kupila na Hreliću, a šešir je Kobali. 

Veliki šoping vodič: Mini torbice za svaki dan i baš svaku kombinaciju
Jednostavni trikovi koji će spriječiti da vam se kosa tako brzo masti, a duže ostaje sjajna
Krema koja ima više od 79 tisuća odličnih ocjena: Košta oko deset eura, a savršena je za suhu kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".