Silviju Brozović Britanci proglasili jednom od najljepših hrvatskih WAGsica: Opisuju je kao glamuroznu suprugu zvijezde Inter Milana

Par se vjenčao u prosincu 2016. godine u Velikoj Gorici, a imaju dvoje djece, kćer Auroru i sina Rafaela
Vidi originalni članak

Uz Izabel Kovačić i Helenu Livaković, britanski The Sun na listu najljepših hrvatskih WAGsica stavio je i Silviju Brozović, za koju kažu da je 'glamurozna supruga Marcela Brozovića, zvijezde Inter Milana. Pišu kako se par vjenčao 2016., nakon nekoliko godina veze i dodaju da na društvenim mrežama, gdje je prati više od 16 tisuća ljudi, često objavljuje i fotografije iz privatnog života. 

Tu su, piše The Sun, i 'slatke' obiteljske fotografije na kojima su glavne zvijezde njihovo dvoje djece, Aurora i Rafaelo.

Silvija je prije nekoliko dana pratitelje na Instagramu oduševila fotografijom iz Katra, na kojoj pozira u kupaćem kostimu, uz popratni opis: 'Mogu li ostati ovdje zauvijek?'.

Često objavljuje fotografije s putovanja i ljetovanja gdje pozira sa sinom i kćeri, a tu su i fotografije sa suprugom Marcelom. Silvija plijeni pozornost svojim odjevnim kombinacijama koje su svaki put elegantne, a u njih ubaci i par dizajnerskih komada.

Tako u kolekciji ima bež Gucci torbu s prepoznatljivim logom kao kopčom, a tu su i balerinke u istoj nijansi, koje potpisuje luksuzni brend Valentino. Dizajnerske je komade kombinirala uz pripijenu suknju i lepršavu bluzu koja je outfitu dala romantičan prizvuk.

I lepršave, cvjetne haljine njezin su čest izbor, a kad nosi hlače, bira i upečatljive modele u jarkoj ružičastoj, u boji u kojoj se ne može proći nezamijećeno. Svečane je hlače kombinirala s običnom bijelom majicom, a notu ležernosti dodala je kroz tenisice, čime je pokazala da zna kako kombinirati različite stilove.

Kako smo pisali ranije, Silvija je studirala biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Nakon četiri godine veze, par se vjenčao u prosincu 2016. u Velikoj Gorici kod matičara pred dvadesetak nazočnih. Silvija je izgledala gotovo neprepoznatljivo - trenutačno je gledamo kao plavušu, a tada je imala smeđu kosu! Za vjenčanje je odabrala haljinu s cirkonima koja na donjem dijelu ima til, a sve je zaokružila bundom i cvjetnim buketom koji je skroz "odgovarao" vjenčanici. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".