Šifra za chic

Dućan nisu samo četiri zida, police i odjeća na njima. Niz je faktora koji se moraju poklopiti da bi se stvorila čarobna energija koju osjećaju i kupci. Taj neodoljivi šarm ne može se poreći Nicolasu, najstarijem concept storeu u nas i hotspotu vrhunske mode.
Vidi originalni članak

“Moda i dizajn su oblici umjetnosti koje sam oduvijek voljela. Njihovim spajanjem s trgovinom, dobila sam idealan posao”, priča Tajana Lisičar o Nicolasu, prvom hrvatskom concept storeu koji je po uzoru na pariški Colette 2008. otvoren u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Mušterijama je nudio određenu filozofiju životnog stila, a prostor su, uz odjeću, obuću, nakit i modne dodatke, ispunjavali birani magazini, knjige i CD-i, umjetničke fotografije i skulpture, kozmetika, svijeće i namještaj.

Ovdje se kriju Alexander Wang, Ira, Eleven Paris, Frame Denim, trenutačno vrlo tražena Isabel Marant...S godinama, i zahvaljujući recesiji, Nicolas je napravio djelomično zaokret prema “street styleu” pristupačnijoj verziji sličnog, no svaki je predmet i dalje vrlo pomno izabran. I klijentela, često stalna, svojim stilom, karakterom i shvaćanjem mode upotpunjuje ovaj koncept. „Nicolas je mjesto druženja, pozitivnih misli i lijepe odjeće”, jednostavno je objasnila njegova vlasnica.

nicolas

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".