Shoppingoličarke, pozor! Pronašli smo sandale za koje biste dale i zadnju kunu

Nisu li san snova svake fashionistice?
Vidi originalni članak

Postoje cipele i onda postoje - CIPELE! Vjerujemo da znate o čemu govorimo, a one s potpisom brenda Oscar Tiye definitivno su jedne od njih! Naravno, daleko su od klasike i nisu jedne od onih koje svakako preporučujemo kupiti jer sjajno izgledaju u svakoj prilici... No, definitivno su nešto što želimo imati u ormaru!

Njihov stražnjio dio neodoljivo podsjeća na Minnie Mouse, a dolaze u različitim modelima i bojama pa možete birati između blok pete i onih vrtoglavo visokih, ali i onih od tek par centimetara. Također, ovisno želite li potpunu eleganciju ili tek sandale koje će odgovarati na sve, možete birati između crnih, narančastih, crvenih, plavih, šljokičastih... 

Ove sandale koje bi svaka fashionistica poželjela u ormaru koštaju između 400 i 700 dolara, ovisno o tome nalaze li se na sniženju ili se radi o novoj kolekciji, a mi možemo reći samo jedno: blago onoj koja ih ima u ormaru! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".