Sheriff & Cherry pop up store stiže u Zagreb, otkrivamo tajnu lokaciju!

Sheriff & Cherry otvorit će svoju privremenu “Pop-Up” trgovinu u zagrebačkoj Galeriji Forum od nedjelje 16. svibnja do srijede 19. svibnja
Vidi originalni članak

 U ponudi će biti modeli naočala i komadi odjeće iz svih dosadašnjih Sheriff & Cherry serija i kolekcija te razni dizajnerski uzorci ovog globalno obožavanog brenda s rovinjskim DNK – naočale, odjeća, kupaći kostimi, dodaci za plažu, torbe … po vrlo povoljnim cijenama. Također, bit će ponuđen i dio komada iz bogate Sheriff & Cherry arhive.

“Neprestano dobivamo upite o nekim našim komadima – 'Imate li ove naočale?', 'Gdje mogu nabaviti ovaj kupaći?', 'Postoji li još uvijek ovaj kimono?' i najčešće, na žalost, moramo razočarati s odgovorima poput 'nemamo', 'rasprodano', 'ne proizvodimo više', 'to je uzorak proizveden ekskluzivno za snimanje“, i tako dalje... Sada smo odlučili duboko zagrabiti u našu arhivu i sve naše modele naočala i komade odjeće učiniti dostupne svima. Ljeto stiže, a nakon ove nevjerojatne godine iza nas vrijeme je da istinski uživamo u njemu! Sheriff & Cherry je idealan partner za to!”, izjavio je Mauro Massarotto, Sheriff & Cherry kreativni mastermind.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".