Sezona partyja počinje! Izabrali smo najljepše šljokičaste i svečane haljine

Kreće sezona partyja i domjenaka i pravo je vrijeme da pripremite dva, tri zicera kako ne bi u zadnji čas bilo - pa ja nemam što obući
Vidi originalni članak

Kasna jesen i zima raduju nas zbog promjene outfita, ali posebno nas veseli nadolazeća blagdanska sezona koju će zasigurno i ove godine obilježiti prigodni tulumi – od blagdanskih obiteljskih večera, poslovnih domjenaka do kućnih proslava i nezaboravnih izlazaka, a naravno, možemo tomu pribrojati i neizostavnu najluđu večer od svih – doček nove godine. 

Prigodne proslave slijede i prigodni outfiti, a što bolje najavljuje odličnu zabavu od raskošnih party haljina? Ako se neki odjevni komad može pojaviti u toliko jednako dobrih različitih izdanja, onda je to zasigurno ona - nenadmašna party haljina u kojoj ćete zablistati u svakoj prigodi.

Šljokičasta, s resicama, volanima, čipkom ili pak svim u jednom – pravila nema, a kada je o duljini riječ – i u ovom se slučaju možemo povesti geslom "manje je više". No, kao i svake godine i ove će se zimske sezone ipak istaknuti nekoliko favorita. Ako želite zablistati u punom smislu te riječi, najbolji odabir definitivno je haljina sa šljokicama.

Šljokice uvijek garantiraju efektan outfit, a u kombinaciji s jednostavnim krojevima izgledat će neodoljivo. U jednostavnim krojevima na ovosezonskim partyjima zvijezde će biti i satenske slip haljine. U nešto duljoj varijanti i s decentnom čipkom istovremeno odišu i elegancijom i jednostavnošću, a uz odabir ekcentričnijih modnih detalja, ne možete proći nezamijećeno. 

Uz saten, na svakoj zabavi uvijek je dobrodošao i til, a danas ga zaista možete naći u najrazličitijim izdanjima. I dok ga Oscar De La Renta uklapa u raskošne haljine pastelnih nijansi, high street brendovi til donose u neodoljivom izdanju s izvezenim sitnim točkicama i u duljoj varijanti, što će se pokazati nepogrešivim odabirom svakog formalnijeg oblika zabave. 

Sudeći pak po novoj kolekciji omiljenog brenda brojih trendseterica, Rotate Birger Christensen ovogodišnju party sezonu zamišlja u mini haljinama predivnih materijala i s voluminoznim puf rukavima, a njegovim istomišljenicima pokazali su se i high street brendovi poput Zare i Manga u se čijoj ponudi mogu naći zaista prekrasne party haljine po pristupačnim cijenama. 

Raznolikost ovogodišnje ponude garancija je da nećete pogriješiti za koju god se haljinu odlučili, no ako ste ipak vjerni svevremenskoj maloj crnoj haljini, dobra je vijest da je dizajneri ni ovaj put nisu zanemarili. Čipkasta, baršunasta ili pak kožna, uz pomno biranje modne detalje mala crna haljinica nepobjediv je odabir za svaki party, bilo da je riječ o ludom noćnom izlasku ili blagdanskoj večeri.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".