Severovom novom kolekcijom dominiraju traper i pastelne boje: Praktična, ženstvena i idealna za svaki dan

- Inspiracija su uvijek žene i njihove potrebe. Nekako uvijek osluškujem komentare klijentica i tako stvaramo, uvijek imajući na umu njihove zahtjeve. Ove smo sezone fokus stavili na predivne nježne pastelne tonove materijala u kojima smo radili stvari i kombinirali ih s traperom - rekao je Sever
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije službenog početka proljeća, Robert Sever predstavio je novu kolekciju kojom dominiraju pastelne boje i traper, materijal koji je, možemo slobodno reći, postao njegov zaštitni znak jer svoje mjesto nađe u gotovo svakoj kolekciji. Nova kolekcija "Venus" donosi nastavak proljetne priče koja se ove sezone proteže na čak tri etape. Sastavljena je od četrdesetak odjevnih kombinacija upotpunjenih nakitom i modnim detaljima, a naglasak je na suvremenom, ženstvenom i chic izrilčaju. 

- Inspiracija su uvijek žene i njihove potrebe. Nekako uvijek osluškujem komentare klijentica i tako stvaramo, uvijek imajući na umu njihove zahtjeve. Ove smo sezone fokus stavili na predivne nježne pastelne tonove materijala u kojima smo radili stvari i kombinirali ih s traperom - rekao je Sever za Divu, a kao svojeg favorita među lookovima izdvojio onaj u kojem su kombinirali hlače Sky od izbijeljenog trapera s bijelom košuljom i čipkanim detaljima "Mia".

- Taj spoj mi je odlična kombinacija referenci koje osobno jako volim - kaže Sever. Kao najdraže komade za ovo proljeće izdvaja super-udobne hoodice i košulje s puf-rukavima u ženskom ormaru, dok je u muškom ormaru to jakna Erica, koja je nastala u nekoliko kombinacija materijala i tekstura. 

Domaći se dizajner osvrnuo i na jeans, materijal koji je zvijezda i ove kolekcije: 

- Traper je bezvremenski i zbog svog jednostavnog izgleda dozvoljava mnogobrojne intervencije i detalje kojima stvaramo individualne komade. Nakon stonewash pranja, svaki artikl zaživi u punom sjaju. U našim kolekcijama uvijek se bavimo i primjenom trapera na velik broj odjevnih komada, pa smo za proljeće pripremili opcije dnevnih ogrtača, hlača, suknji kao i dnevnih haljina upravo u tom materijalu.

Nova je kolekcija, prije svega, namijenjena za svakodnevne prilike poput odlaska na posao, a novitet u kolekciji je odjeća za muškarce. No, i ona je lako primjenjiva i u ženskoj garderobi.

- Ovog puta u fokusu su bili nježniji pastelni tonovi koji su prevladali gornjim odjevnim predmetnima, iznimno nadglasavajući ženstvenost i eleganciju kao našu vječnu inspiraciju.

Košulje smo vrlo detaljno elaborirali s detaljima poput volana, čipkanih vrpci, presvučenih gumbi- pridajući pažnju svakom detalju. Za nas je svaki detalj jednako bitan kao i cjelina - kaže Sever i dodaje kako je za dizajn nakita bio zadužen Slobodan Velicki koji je kolekciju obogatio naušnicama i poznatim krunama od staklenih kristala. 

 

 

 

 

Jednostavna i prekrasna: Medicinska sestra pokazala zašto je klasika u odijevanju odličan izbor
Hlače kakve nosi zgodna Dalmatinka ne bi svatko isfurao, no njoj tako dobro pristaju!
Slastičarnica Magnolia ima najslađu proljetnu ponudu za Uskrs, a slastičarski je tim dobio pojačanje!
U trendu je boja kose s kojom ne morate brinuti o izrastu: It djevojke je obožavaju, a lako se održava

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".