Severinino zimsko izdanje bez greške: Čizme su pravi 'mamac' za poglede, a suknja nikad ne izlazi iz mode

Umjesto crnog ili smeđog kožnog modela, kakve zimi najviše viđamo, izabrala je bijeli model i kombinirala ih s plisiranom suknjom.
Vidi originalni članak

Povodom dočeka nove godine, održana je konferencija u Splitu, kojoj je prisustvovala i Severina. Pjevačica će Splićane uvesti u 2023., a za konferenciju je odabrala odličan zimski stajling kojem je teško pronaći manu. Klasičnim je komadima dodala pokoji trendovski detalj i pokazala još jedno izdanje za čistu modnu peticu.

Pojavila se u plisiranoj suknji, modelu koji je od trendovskog postao pravi klasik u ormaru i jasno je kako ne izlazi iz mode. Kombinirala ju je uz dolčevitu, vječni favorit u zimskoj garderobi i klasičan kardigan. Model kakvog je pjevačica izabrala ističe se kariranim uzorkom, a upravo je kardigan jedan od najpopularnijih izbora kad je u pitanju pletivo zadnjih nekoliko sezona. Kardigan je u struku stegnula remenom pa je tako od lagano predimenzioniranog modela stvorila kardigan koji prati liniju tijela.

Hit je izbor jer jednako dobro izgleda u kombinaciji sa suknjama, kako ga nosi Severina, kao i uz traperice ili hlače business stila.

Ipak, zvijezda stajlinga su bijele gležnjače, 'zgužvani' model koji je u cijelu kombinaciju donio trendovski prizvuk. Super su odmak od klasike jer je odabrala bijelu varijantu, umjesto smeđih i crnih modela kakve najčešće imamo prilike vidjeti u street styleu

Odvjetnica u sjajnom outfitu za slobodan dan: 'Cvjetne uzorke rijetko nosim, u sudnici sam najčešće u crno-bijelim kombinacijama'

Kaput s domaćim potpisom zvijezda je stajlinga zgodnih prijateljica: 'Često se usklađujemo i idemo zajedno u šoping'

Izaberite puder sa super pokrivnom moći ispod kojih koža diše: Izdvojili smo formule koje vlaže lice

'Najklikaniji' street style trenuci sa zagrebačke špice: 10 najpopularnijih izdanja u protekloj godini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".