Severinino proljetno izdanje bez greške: Bira model koji se ističe zanimljivim detaljima

Sivi komplet koji se sastoji od maksi suknje te crop topa nosi potpis poznatog Christophera Esbera
Vidi originalni članak

Povodom premijere filma ‘42 sekunde’ u Kaptol boutique cinema, održano je posebno prikazivanje za brojne poznate zvijezde, na kojem je prisustvovala i Severina. Proljetnom izdanju teško je pornaći manu, a u njemu je dugački plisirani komplet kombinirala uz bijele sandale i bijelu torbicu.

Model sandala kakav je izabrala pjevačica prati nas već nekoliko sezona, a blok potpetica je izuzetno praktična — lako se hoda, mnogo je stabilnija i odličan je izbor za proljeće kako biste unijeli suvremenu vibru u svoju garderobu.

Sivi komplet koji se sastoji od maksi suknje te crop topa ističe se zanimljivim detaljima, poput asimetričnog uzorka na suknji te rukavima, te nosi potpis poznatog Christophera Esbera

Sivu bazu stajlinga pjevačica je nadopunila elegantnim bijelim modnim dodacima, dok su šminka i frizura pratili ostatak kombinacije te ih je ostavila jednostavnima. U isto je vrijeme i elegantna i chic te je savršena inspiracija za proljetne stajlinge.

Kraljica Letizia pravi je primjer elegancije, a njezine odjevne kombinacije to uvijek potvrđuju
'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'
Ovakva je jakna pravi 'mamac' za poglede i osvježila bi i najjednostavniju odjevnu kombinaciju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".