Severinin stilist: "Toliko mi je glava puna mode da o vlastitom odijevanju ne mislim puno"

Naš street style fotograf Goran Čižmešija jednom je prilikom ulovio Petra Trbovića kojem je moda posao i ljubav!
Vidi originalni članak

Za Severininim "krpicama" i odjevnim kombinacijama uzdišu brojne žene, a za njihovo kombiniranje je, ni manje ni više, zaslužan jedan muškarac - iza stylinga stoji modni urednik i stilist Petar Trbović.

Naš ga je Goran Čižmešija ulovio u gradu kad mu je Petar rekao kako su jurnjave centrom zapravo njegovo radno vrijeme u pripremama snimanja pa se ne sređuje za šetnju špicom. Urednik i stilist je nadodao: 

Toliko mi je glava puna mode da o vlastitom odijevanju ne mislim puno, pogotovo ne za dnevne prilike. Važno je samo da je udobno, uglavnom nosim sportswear, a jedino što zaista volim su bikerska jakna i hard-to-find tenisice kakve nema nitko drugi u gradu.

Na fotografiji nosi Diesel jaknu, Rick Owens hlače i obožavane Nike tenisice - jednostavno, a upečatljivo!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".