Severina nosi jedan od najvećih proljetnih trendova: Efektno odijelo kombinirala je s "vrtoglavo" visokim sandalama

Severina Vučković često je ime na listama najbolje odjevenih Hrvatica - iako je najčešće možemo vidjeti u haljinama, pokazala je i kako isfurati efektno odijelo
Vidi originalni članak

U Klovićevim je dvorima održana promocija knjige Dimitrija Popovića "Slikarstvo i mržnja". U sklopu predstavljanja knjige održan je i performans "Juditino svitanje", a među prisutnima u publici bila je i Severina Vučković čije će se izdanje za ovu prigodu posebno svidjeti ljubiteljicama odijela.

Ako od haljina više preferirate kombinaciju sakoa i hlača, možete prepisati modnu ideju od Severine koja se pojavila u bež odijelu s elegantnim zlatnim detaljima na sakou i nogavicama hlača. Možete se inspirirati Severininom stajlingom pa odijelo odabrati za svečani i formalni događaj u proljetnoj i ljetnoj sezoni. Odijelo ne izgleda monotono, zahvaljujući efektnim dodacima, a pjevačica ga je zaokružila zlatnim detaljima. Odabrala je niz ogrlica, torbu u metalik zlatnoj i sandale koje, bez obzira na to što su vrlo jednostavne, izgledaju jako upečatljivo. 

Potpisuje ih talijanski modni dizajner Giuseppe Zanotti, a pronašli smo ih na Farfetchu. Osim u zlatnoj, ove sandale dolaze u još nekoliko varijanti poput crne, srebrne, bijele, žute i zelene, a krasi ih i ultra-visoka potpetica od čak 12 cm. 

Iako je najčešće možemo vidjeti u raznim modelima haljina, s detaljima kao što su puf-rukavi, volani i remenje s kristalima, Severini jednako dobro pristaju i odijela, pogotovo kad se odluči za ovakvu klasiku s pomakom. Odijela su ujedno i veliki proljetni trend pa ih u svim nijansama i raznim krojevima možemo pronaći u ponudi omiljenih high street i dizajnerskih dućana. 

Kate Middleton u tenisicama od 300 kuna: Isti model nosi već godinama, a super su izbor jer pašu na sve

"Razoružala" nas je osmijehom i stajlingom: Studentica nosi torbu za kojom je vladala velika potražnja među Hrvaticama

Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i uvijek idemo zajedno u šoping'

Čak i ako niste fan cvjetnih mirisa, među ovim parfemima biste mogli pronaći svog favorita za proljeće

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".