Severina plijenila pozornost u životinjskom uzorku u kakvom je još nismo vidjeli!

Statement haljina za ljetni tulum!
Vidi originalni članak

Na Journalovom ljetnom partyju okupile su se brojne poznate osobe, a među njima je bila i Severina! Za ovu je prigodu odabrala haljinu u kakvoj je rijetko imamo priliku vidjeti s obzirom na to da leopard uzorak nije ono što Sevka inače nosi. Odabrala je haljinu s potpisom Toma Forda koja je na web shopu Farfetch rasprodana pa nije poznata njezina cijena, no cijene jednostavnih i klasičnih crnih haljina Toma Forda na Net a Porteru kreću se od 1490 € na gore. Statement svilenu haljinu leopard uzorka s ovratnikom od janjeće kože pjevačica je nadopunila glomaznim remenom, koji su ove sezone veliki trend, crnom lakiranom clutch torbicom i decentnim naušnicama. 

Tom Ford je inače poznat kao dizajner koji je odbio odjevati Melaniju Trump obrazloživši kako ju je već prije nekoliko godina jer ona nema imidž žene kakve on inače odjeva. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".