Severina je često na listama najbolje odjevenih Hrvatica, stil komentira savjetnica: 'Očita je sklonost ženstvenim i romantičnim krojevima'

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na stil Severine Vučković, jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
Vidi originalni članak

Haljine su glavni adut u garderobi Severine Vučković, a od detalja tu su trendovski, slatki detalji kao što su puf rukavi, volani i remenje s kristalima.

Očito prati trendove pa je isprobala i jedan 'skliski' – čupave, krznene štikle. Ovaj zabavni modni dodatak kombinirala je uz crnu kožnatu haljinu, pa je sve skupa zanimljivo i stylish. Haljine joj često imaju perforacije ili naglašeni dekolte, očita je sklonost ženstvenim, nerijetko vrlo romantičnim krojevima i modnim elementima.

Uglavnom nosi jednobojne outfite – od smaragdno zelene do crne ili bijele, a za posebne trenutke bira i teksture naglašene šljokicama, kristalima i sličnim atraktivnim aplikacijama.

Kad nosi traperice, taj casual moment nadogradi slatkim korzetom, a ako je u bijelim hlačama, tu je i kaput raznih toplih tonova.

Dio garderobe posvetila je klasici – bež tonovima od vanilije do one bijele kave. Od detalja tu je razno remenje kojima naglašava svoju atraktivnu figuru.

 

Odlična frizura s crvenog tepiha koju možete nositi baš svaki dan: Sjajni i glatki pramenovi stvaraju glamurozan efekt

Kosa vam je nezdrava i beživotna? Ovo su četiri najčešća uzročnika problema, a vjerojatno ste im izloženi svaki dan

Bob zbog kojeg ćete zaboraviti valove u kosi: Kažu da ćemo ga ove godine svuda viđati, donosimo sve što trebate znati prije šišanja

Frizura koju možete isprobati ako želite promjenu, a niste spremni za drastičan rez

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".