Sever predstavio kolekciju savršenu za sve prigode: Namijenjena je ženama koje vole klasiku s pomakom

Riječ je o kolekciji "Zoja" kojom dominira bijela boja nadopunjena decentnim detaljima u bež i ružičastim nijansama
Vidi originalni članak

Robert Sever predstavio je već treću proljetnu kolekciju koja dolazi pod imenom "Zoja", a u njoj donosi nastavak proljetne priče koja se ove sezone proteže na čak tri etape. Kolekcija je sastavljena od 20 odjevnih kombinacija, upotpunjenih nakitom i modnim detaljima. Kolekcijom dominira bijela boja, a dizajner je za Divu rekao:

- Bijela boja je uvijek takva klasika da su ovi komadi primjenjivi za bezbroj opcija. Namijenili smo ih svim ženama koje vole klasiku sa chic pomakom, a upravo je to i osnova RS stila. 

Dodaje kako je fokus bio na bijeloj boji kao osnovnom motivu, a njoj su dodani diskretni detalji u bež i nježno ružičastim tonovima.

- Sama inspiracija je priroda, cvijeće poput ljiljana, božura, kala i jorgovana, nježni i ženstveni oblici koji su nas potaknuli na stvaranje ove kolekcije.Uvijek sam presretan kada je proljeće u punom cvatu jer me cvijeće osobno podsjeća na ljepotu prirode, i uvijek me veže za žene koja su moja vječna inspiracija.Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica i žena općenito, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je kao i uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna u dnevnim situacijama - ispričao je Sever. 

Bijelu boju opisuje kao odličnu za dnevne kombinacije, ali i kao boju koja super funkcionira u svim prilikama, od poslovnih pa do opuštenih, privatnih trenutaka. 

- Upravo smo zato kao kontrast bjelini odlučili snimiti fotografije lookbooka u prirodi, u noćnim satima, ispred tek procvalih cvjetova bazge - kaže Sever, a kao omiljene komade u kolekciji izdvaja:

- Najdraža kombinacija mi je svaka koja je s bijelim hlačama "Iva". Ove smo ih sezone napravili od grublje tkanog pamuka, a njihov opušten kroj mi je totalno chic. Ide uz sve kombinacije, od one s običnom majicom do fine bluze. 

Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:

FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever FOTO: Robert Sever

Ljepotica sa špice nosi cipele koje nikad ne izlaze iz mode i nalaze se na listi želja mnogih dama

Ako razmišljate o promjeni imidža, donosimo sve što morate znati o novoj, trendi tehnici bojanja kose

Tajice kakve nosi PR menadžerica nosile su se osamdesetih, a sad su opet veliki hit

Profesionalni ribolovac voli englesku eleganciju: 'Čak sam i po doma sređen u kravatu i košulju, trenirke nikad ne nosim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".