Sestre u tenisicama koje obožavate ili "preskačete" kao trend: Već godinama ne silaze s liste najpopularnijih modela

Radi se o Balenciaginom Triple S modelu kojeg trendseterice jednostavno obožavaju, a modni trenutak u prosincu zabilježio je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Ove sestre definitivno znaju koji su najtrendi komadi posljednjih nekoliko sezona. Mateu Bešić, inače studenticu arhitekture, i Ninu Bešić, studenticu geodezije, u prosincu je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija, a one su rado s njim podijelile nekoliko detalja o svojem stilu.

- Kao sestre često razmjenjujemo garderobu i dogovaramo se što ćemo kupiti. Uvijek nađemo zlatnu sredinu da se sviđa i jednoj i drugoj. Više smo tipovi za tenisice nego za nešto elegantno. Pratimo trendove i priviknemo se na svaki novi - ispričale su stajliš sestre koje su gradom prošetale u ležernim kombinacijama. 

Obje su sestre isfurale model tenisica koji već godinama ne gubi na popularnosti. Radi se o Balenciaginom Triple S modelu kojeg trendseterice jednostavno obožavaju - Matea je odabrala crno-bijeli model s ružičastim detaljima, a Nina potpuno bijele tenisice. Sestre su ih kombinirale s kožnim hlačama - i dok je Matein odabir bio uski model, Nina je odabrala trenutno hit trapez kroj.

Tražite li novi kaput, inspiraciju za kupnju potražite u Mateinom i Nininom stajlingu jer su i dugački crni i teddy kaput izvrsni ulovi. Crni kaput pripada klasici i nosit ćete ga godinama, a osim u elegantnim izdanjima, može odlično nadopuniti i ona ležerna, pogotovo ako volite spajanje nespojivog. 

Teddy kaput od trendovskog je postao pravi modni klasik, a najpopularniji je onaj u bež boji koji paše na sve. Za oko nam je zapela torbica koju nosi, a takav Jacquemosov model moge ljubiteljice mode imaju na listi želja. Torba je zanimljiva zbog predimenzionirane ručke koja predstavlja super odmak od klasike. 

Nevjerojatno ih je lako kombinirati i pristaju svakom tipu tijela: Gležnjače koje bismo rado vidjeli u svojoj kolekciji

Isabel Marant, net-a-porter.com, 680 eura Gucci, My Teresa, 980 eura Isabel Marant, net-a-porter.com, 850 eura Ganni, My Teresa, 995 eura Jimmy Choo, My Teresa, 795 eura Alberta Ferretti, Outnet, 597 eura Jimmy Choo, My Teresa, 995 eura Isabel Marant, My Teresa, 590 eura Crne kaubojke, Saint Laurent, My Teresa, 795 eura Saint Laurent, My Teresa, 995 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".