Sestre Olsen

Popularne sestre nekada su žarile i palile crvenim tepihom, modnom scenom i malim ekranima. A pogotovo smo obožavali njihove uvijek usklađene odjevne kombinacije.
Vidi originalni članak

Prije nego što je itko čuo za sestre Kardashian, u središtu pozornosti, a ponekad i skandala bile su blizanke Olsen. Iza njih je poduža lista snimljenih filmova, a svatko tko ih je volio znao ih je napamet (kao na primjer ja)! ”Dan u New Yorku”, “Izazov”, ”Nezaboravno putovanje”, ”Zamjena golova” i ”Tata s plakata” samo su neki od filmova koji su mnogima usadili  prva modna znanja s nezaboravnim odjevnim kombinacijama koje odlično prikazuju kako se moda mijenjala krajem 20. i početkom 21. stoljeća.

Godine 2007. osnovale su vlastitu liniju odjeće nazvane The Row, te su se često pojavljivale na crvenom tepihu u kreacijama istoimenog brenda. Njihov modni izričaj doista je bio inspiracija mnogim sestrama ili najboljim prijateljicama, te smo sve bile hrabrije jer smo mogle reći ”To su nosile i blizanke Olsen!”. Prema tome, danas se malo vraćamo u prošlost i donosimo vam dvije odjevne kombinacije idealne za vikend i dobra sjećanja. 

Mary Kate Olsen

Ashley Olsen

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".