"Sestra mi odabire što ću odjenuti kad sama ne znam što bih"

Nova zvijezda naše rubrike je stylish Anja Dujaković
Vidi originalni članak

Anja Dujaković studentica je psihologije i ekonomije iz Zaprešića. Na Instagramu je možete pratiti pod nickom @ania_ddd, a na njemu ćete pronaći vesele trenutke iz njezine svakodnevice u kojoj joj je glavni hobi učenje, ali i putovanja, druženje s prijateljicama i dečkom. Prije je putovala s roditeljima, a uskršnje praznike ili ljetne dane voli iskoristiti za odlazak na nova i nepoznata mjesta sa sestrom i frendicama. 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Što se tiče odjeće volim kombinirati sve i svašta, moj je stil mix svih stilova. Za faks se oblačim ležernije: volim traperice, tenisice, široke majice, dok za izlaske biram haljine, topove i midi suknje, a obožavam i kombinezone.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Neke fora traperice, poderane/pošpricane, bijela majica i velike sunčane naočale… Ako je hladno i sako ili kožna jakna. Preko ljeta volim nositi maxi haljine

Što nikad ne bi odjenula?

Dr.Martens čizme

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Najskuplja mi je Kenzo torbica i haljina s maturalne večeri, a najdraže mi je sve što ima resice. Ako trebam izdvojiti, onda mi je najdraža metalik kožna jakna Nasty Gal ( makar ona nema resice :P )

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće naručujem preko interneta ( Missguided, Asos, River Island ), a kod nas: Zara, Liu Jo…. Što sam posljednje kupila? Evo baš sam jučer bila u shoppingu :) Crni sako s nekim šarenim uzorkom kupljen u Zari.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Najviše mi se sviđa stil blogerice Camile Coelho... I moje sestre :) Ona mi odabire što da obučem kad sama ne znam što bih.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Težak izbor, ali torbice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".