Zaljubljena u Kobali: Šeširi Kobali i dalje su nezaobilazan modni dodatak, a Natalia Irons zna kako nositi kultni model

FOTO: Samuel Junus Iako gospođe Nade Kobali nema već godinu i pol, njezini šeširi žive vječno. FOTO: Samuel Junus Kultni model pillbox, tj. tokice, ove su zime nezaobilazni modni detalj za Nataliju Irons FOTO: Samuel Junus U dugogodišnjoj je karijeri Nada Kobali stekla kultni status kada je o šeširima riječ. Njezino je ime sinonim za dizajn i kvalitetu i to dobro znaju mnogi naraštaji, koji su barem zavirili u njezin prekrasni dućan na zagrebačkom Cvjetnom trgu. FOTO: Samuel Junus - Nema ljepšeg osjećaja nego na ulici vidjeti ženu ili muškarca s mojim šeširom – rekla je Nada Kobali u velikom inrevjuu koji je prije nekoliko godina dala za magazin Supermila. FOTO: Samuel Junus Nikad nije imala viziju kako bi model trebao izgledati, niti je prije izrade crtala šešire. Sve, kaže, ovisi o materijalu, oni diktiraju kakav će biti model. FOTO: Samuel Junus Kako smo pisali i ranije, u njezin salon žene rado ulaze i isprobavaju šešire. I muškarci su među stalnim klijentima. Njezini kupci su svih generacija; i zagrebačke dame i tinejdžerke. I umirovljenice i studentice FOTO: Samuel Junus Natalia Irons u svoj je stil uklopila kultni model pillbox i još jednom pokazala kako je jedna od onih dama pored koje ne možete proći, a da ne primijetite njezin stil FOTO: Samuel Junus Ova profesorica njemačkog i engleskog jezika mnogo je puta bila zvijezda naše street style rubrike, a još nam je ranije otkrila kako voli simetriju, klasiku i ženstvenost. FOTO: Samuel Junus Ovog je puta snimila editorijal s fotografom Samuelom Junusom, a glavnu riječ vodili su Kobali šeširi.
Iako gospođe Nade Kobali nema već godinu i pol, njezini šeširi žive vječno. Kultni model pillbox, tj. tokice, ove su zime nezaobilazni modni detalj za Nataliju Irons
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".