Šeširi, kašmir i zemljane boje: Stil Natalie Irons i ove je jeseni nepogrešiv, otkrila nam je modne favorite

Ona je izuzetna žena stila koji na prvu izaziva pozornost. Natalia Irons radi kao profesorica njemačkog i engleskog jezika, socijalno je angažirana pa spašava životinje, radi s izbjeglicama i brine o berlinskim beskućnicima. Opisuje se kao zaljubljenicu u operu i jazz, a za šešire kaže kako su njezin stalni atribut.
Vidi originalni članak

Bez obzira na godišnje doba, stil Natalie Irons jedan je od onih kojim se volimo inspirirati. Njezine su kombinacije dobro promišljene, a svakom od komada kojeg nosi može se dati titula "svevremenskog" jer uspješno odolijeva prolaznosti trendova.

Već smo nekoliko puta pisali o stilu ove modno osviještene žene s berlinskom adresom, koja radi kao profesorica njemačkog i engleskog jezika, a novim editorijalom samo je potvrdila svoj odgovor na naše pitanje koje smo joj postavili prilikom posljednjeg razgovora, što će nositi u jesenskom sezoni?

- Šeširi, kašmir, zemljane boje, kao i uvijek - rekla je Natalia početkom rujna, a fotografije nastale krajem listopada pokazuju njezinu garderobu "obojanu" u jesensku paletu boja. Zemljani tonovi smeđe i bež, vječna siva i boja vina dominiraju ormarom za hladnu sezonu, upotpunjene toplim i udobnim pletivom

Kad smo Nataliu ranije pitali kako bi opisala svoj stil, definirala ga je kao melange različitih stilova koji je na kraju njezin. Ipak, umjesto odgovora na pitanje, radije je čitateljima prepustila da ga sami opišu i tako odgovore na njega. Inspiraciju za odijevanje pronalazi svuda oko sebe. Svijet je, kaže Natalia, prepun inspiracije, a ona je oduvijek sama znala što želi, a što ne, što joj se sviđa, a što ne... 

Njezine kombinacije mogu biti odličan modni memo za jesenski šoping jer donose sve što ormar u hladnoj sezoni treba - karirana suknja pencil kroja za poslovne prigode ili plisirani model koji fantastično izgleda s predimenzioniranim pletivom i visokim čizmama.

Tu su i hlače "na crtu", a uz salonke čine neizostavan dio poslovnih kombinacija. Umjesto sakoa, kombinirajte ih s bluzom i šik kardiganom, a modeli u nijansama smeđe lako će se kombinirati sa ostalim stvarima u ormaru. 

Pletena haljina najbrže je i najjednostavnije modno rješenje u užurbanim jutrima kad nemate ideje što odjenuti, a Natalia nekoliko modela izvrsno kombinira sa smeđim čizmama sara do koljena, još jednim klasikom u svijetu obuće. 

Šešir je taj koji čuva glavu - osim što je topao, sjajan je modni dodatak koji će svakom stajlingu dati onaj završni touch. Zna to i Natalia, koja samu sebe opisuje kao veliku ljubiteljicu šešira. Oni su, kaže, njezin stalni atribut. 

Iza Nataliinih kombinacija stoji "pametan" šoping jer pazi na kvalitetu. Kako sama kaže, nije dovoljno bogata da kupuje jeftine materijale pa odjeću nosi desetljećima. Na prvo mjesto stavlja estetiku i udobnost, a uvijek se drži iste modne formule pa je svaka njezina kombinacija dnevno-klasična. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".