'Šešire podjednako nosim i preko ljeta i preko zime, a od obuće preferiram elegantnu i ženstvenu'

Bijela boja i neutralne nijanse tako joj dobro pristaju, a njezin je outfit izvrsna inspiracija za ovo razdoblje.
Vidi originalni članak

Da bijeli i svijetli tonovi nisu rezervirani isključivo za ljeto, pokazala je prekrasna plavuša i modna dizajnerica sa zagrebačke špice koja je, s osmijehom od uha do uha, pozirala našem Goranu Čižmešiji. Mihaela Martinac oduševila nas je svojom jednostavnošću i načinom na koji nosi bijelu boju i neutralne nijanse, a da ne izgledaju nimalo monotono.

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam prvi put izašla s kćeri u grad, obzirom da sam nedavno rodila, pa sam odabrala haljinu koju sam sama radila. Šešire podjednako nosim i preko ljeta i preko zime, a od obuće preferiram elegantnu i ženstvenu. Gotovo me se ne može vidjeti u tenisicama, ali ih možda počnem nositi kada ću početi trčati za kćekom - ispričala nam je dizajnerica.

Martina nosi vječni ljeti klasik, bijelu haljinu i to u wrap modelu za kojeg kažu da pristaje baš svakoj figuri. Dodala je i chic bijeli šešir s tamnoplavom trakom te malu smeđu torbicu kojom je razbila monotoniju bijele boje. 

Nosi i jedan od najvećih proljetnih i ljetnih trendova, kultne espadrile na vezanje koje su odličan dodatak baš svakoj kombinaciji te uvijek dodaju dozu elegancije.

Wedge espadrile voli i kraljica Letizia, a u galeriji vam donosimo neke od njezinih najboljih izgleda:

FOTO: Gtres/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: DPA/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell

U omiljenom dućanu pronašli smo 'dupe' popularne Chanel torbe koja je postala hit na društvenim mrežama
'Flicky' bob frizura je inspirirana 90-ima, a odlična je za one koje žele promjenu bez drastičnog reza
Rujansku naslovnicu Voguea krase četiri manekenke iz 90-ih: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".