Šešir na ramenu - torbice branda Mandval

FOTO: Facebook: Mandval FOTO: Facebook: Mandval FOTO: Facebook: Mandval FOTO: Facebook: Mandval FOTO: Facebook: Mandval
Mladi, kreativni modni brend Mandval, još za kolekciju proljeće/ljeto 2016. predstavio je i vrlo originalne kožnate torbice.
Vidi originalni članak

Na nedavno održanoj modnoj manifestaciji Cro A Porter, na originalnoj lokaciji u karting areni na Zagrebačkom velesajmu, svi su pričali o torbicama koje je, u sklopu svoje revije, predstavio mladi i kreativni brend Mandval.

Riječ je o novom brendu koji je lansirala “Mala radnja dizajna” iza koje stoje talentirani modni dizajneri Vjeko Mandić i Tomislav Grgić. Kolekcija je znakovito nazvana „Golden Eye“, a kako su nam sami kazali, namijenjena je za sezonu, proljeće/ljeto 2016. godine. Ako vas je ime podsjetilo na Jamesa Bonda, u pravu ste. Upravo je legendarni tajni agent 007 bio inspiracija za ovu kolekciju. No, koliko je on muževan, toliko su Mandval torbice ženstvene i po svemu stvorene za nježniji spol.

Ipak, u njihovoj liniji odjeće dominiraju muški odjevni elementi poput oversize košulja i kravata. Odjeća je izrađena od prirodnih tkanina, dok su torbe od kombinacije visokokvalitetne ekološke i prave kože te su ručno bojene, što definitno pridonosi statement dojmu. Kao i spomenuti serijal filmova, kolekcija obiluje gadgetima, a to su u ovom slučaju upravo unikatne torbe koje su nakon revije sve fashionistice poželjele pospremiti u svoje garderobe.

Tko ne bi volio biti Bondova djevojka?

Dolaze u cijeloj paleti boja, a ono što ih čini toliko posebnim definitivno je njihova forma. Dolaze u mnogo oblika, od kojih je najoriginalniji onaj u obliku šešira koji čini sjajnu optičku varku. Iako su iznimno nosive, sve su ukrašene raznim ornamentima poput šarenih kožnatih trokutića, atraktivnih zakovica, pa čak i nakita, lanaca i upečatljivih patentnih zatvarača. Namijenjene su svim ljubiteljicama mode, originalnog i promišljenog, pomalo ekstravagantnog dizajna. 

Itekako mame poglede pa su rezervirane i za one koje se vole izdvojiti iz mase jer, što god odjenete uz njih, bit će u drugom planu. Još jedna velika prednost ovih neodoljivih, originalnih kožnatih bombica i šešira jest ta što savršeno funkcioniraju baš u svakoj prilici i baš u svako godišnje doba; od ljeta do zime, od odlaska na posao do crvenog tepiha. Uostalom, i ovoga puta slika govori tisuću riječi, pa – pokušajte im odoljeti ako možete. Nama se čini da je to nemoguće.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".