Šešir i suknja su odlični: Đurđa Tedeschi u trendu od glave do pete!

Bivšu je sutkinju u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Prekrasna je Đurđa uvijek vjerna svom stilu i to smo već bezbroj puta rekli, ali njene nas kombinacije jednostavno uvijek oduševe. Poznata je kao velika ljubiteljica šešira, pa je gotovo uvijek vidimo s njim na glavi. Ovaj put odabrala je pravu ljetnu varijantu - slamnati šešir s cvjetićima. 

Basic crnu bluzu sparila je s kariranim uzorkom, koji, iako je stiglo ljeto pa dominira cvijeće, ne silazi s trona najpoželjnijih. Ona se još uvijek nije odrekla gležnjača, iako su temperature već debelo preko 30 stupnjeva, a uz ovu suknju izgledaju fantastično! Osim toga, nosi još jedan vrlo popularan komad - veliku pletenu torbu. Ovakva može poslužiti i za šetnju gradom, ali i za odlazak na plažu. 

Josipa je naša nova street style zvijezda. Dolazi iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".