Serija Outer Banks odlična je inspiracija za ležerne kombinacije koje daju osjećaj kao da ste na godišnjem odmoru

Serija o kojoj se posljednjih tjedana mnogo govori je Outer Banks, čija je treća sezona početkom veljače izašla na popularnom streaming servisu, Netflix.
Vidi originalni članak

Iako odijevanje poput Poguea možda ne zvuči tako inspirativno kao uzor na modne piste Proenza Schouler ili Prada, ima nešto u ležernoj estetici koju obožavaju likovi Netflixove hit serije, Outer Banks.

Možda je to stvar bijega od stvarnosti jer žudimo za odmorom, slično onome čemu smo svjedočili s popularnošću The White Lotusa. U vrijeme kada troškovi života za mnoge dosežu kriznu točku, odijevanje i razmišljanje o odmoru nije toliko neobično.

Budući da se treća sezona Outer Banks vratila na naše ekrane ove veljače, kako piše ELLE, inspiracija da se odijevamo poput naših omiljenih Poguesa - Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey) i Cleo (Carlacia Grant), idealna je za nadolazeće proljetno i ljetno vrijeme. 

Dakle, kako možete pronaći inspiraciju u seriji Outer Banks? Razmislite o kamp košuljama, cvjetnim uzorcima, kratkim majicama i trapericama.

Kamp košulje odnosi se na košulje koje su obično široke i imaju uzorak ili dizajn na sebi. Ove vrste košulja mogu biti izrađene od raznih materijala, kao što su pamuk, lan ili svila, i mogu biti različitih stilova i uzoraka. Neki popularni uzorci za široke košulje uključuju cvjetne, paisley i geometrijske uzorke.

Cvjetni uzorak može biti različitih boja i veličina, a haljine mogu biti različitih stilova i duljina. Cvjetne haljine su popularan odjevni predmet u proljeće i ljeto jer se smatraju ženstvenima i osvježavajućima. Mogu se nositi u casual ili formalnim prilikama, ovisno o stilu haljine i materijalu od kojeg je napravljena. Cvjetna haljina se može kombinirati s sandalama ili tenisicama za casual izgled ili s petama za elegantniji izgled.

Kratke majice na bretele su popularne u toplim ljetnim mjesecima jer su lagane i prozračne. Dolaze u različitim stilovima, duljinama i bojama, pa se mogu nositi na različite načine i u različitim prilikama. Na primjer, mogu se nositi kao samostalni odjevni predmet na plaži ili u casual prilikama, ili ih se može kombinirati s jaknama, kardiganima ili košuljama za slojeviti izgled. Uz majice na bretele odlično se kombiniraju kratke traper hlače, od klasičnih uskih kratkih hlača do širih modela. 

Efektne cipele koje svakom outfitu dodaju dozu elegancije:

FOTO: Mango Strukturirane sandale 39.99 € FOTO: Mango Sandale s remenčićem 49.99 € FOTO: Mango Štikle s remenčićima 45.99 € FOTO: Mango Sandale s uzorkom 39.99 € FOTO: Mango Asimetrične sandale 59.99 € FOTO: Mango Sandale s remenčićima 49.99 € FOTO: Mango Platforme 59.99 € FOTO: Mango Metalik sandale 45.99 € FOTO: Mango Sandale sa širokom petom i remenčićem 45.99 € FOTO: Mango Vinyl štikel 59.99 €

Pravo osvježenje u poslovnom odijevanju: 'Volim talijansku klasiku i jedino što ne bih nosio su košulje kratkih rukava'
'Volim kombinirati uzorke, ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati. Sve se može ako hoćeš'
Food blogerica Anja Maršić: 'Bilo je lijepo upoznati kralja Charlesa, svakome od nas obratio se imenom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".