Septum piercing: Novi trend kojim su djevojke 'zaluđene' neće se svidjeti svima!

Nekad su ga nosili alternativci, a danas ga obožava sve više cura!
Vidi originalni članak

Piercing na nosnoj pregradi nekad je bilo obilježje alternativnih supkultura, a danas je trend koji sve više viđamo na Instagramu. Ovakva vrsta nakita zove se septum, a više ne treba prolaziti kroz mukotrpno i bolno "piercanje" jer su brojni septumi upravo - lažni. 

Ovaj je trend među prvima pokrenula tko drugi nego - Rihanna koja je nosila različite statement modele, a nije trebalo proći dugo vremena da njezinim stopama krenu i ostale trendseterice i fashionistice

Pomalo neočekivano, ovom se trendu svojedobno pridružila i Jessica Biel čiji je izbor bio nešto decentniji te nam je pokazala kako septum može izgledati sofisticirano i elegantno. 

Bella Thorne poznata je kao velika ljubiteljica piercinga, a za 19. rođendan s obožavateljima je podijelila fotografiju nimalo ugodnog "bušenja" nosne pregrade. I godinu dana kasnije, to je glumičin omiljen dodatak, a najčešće je viđamo s klasičnim modelom koji na krajevima ima kuglice. 

Osim poznatih glumica i pjevačica, ovom trendu nisu odoljele ni influencerice, među kojima je i Paula Sikirić, instagramskoj javnosti poznata pod nadimkom @paulasik. Ova zgodna dama, koju na Instagramu prati više od 34 tisuće ljudi, pokazala je da joj je to omiljeni dodatak ovih zimskih dana, a moramo priznati da se izvrsno uklapa u njezin stil!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".