Selena Gomez proslavila je 31. rođendan u dizajnerskoj mini crvenoj haljini sa zanimljivim detaljima cvijeća

Haljina je iz kolekcije za proljeće 2023., a dok je prikazan na pisti s pripadajućim ukrašenim opernim rukavicama, Selena se odlučila ostaviti izgled jednostavan i uglađen bez rukavica
Vidi originalni članak

Glumica, pjevačica i osnivačica Rare Beauty Selena Gomez proslavila je 31. rođendan s velikom zabavom ispunjenom slavnim osobama u priivatnoj rezidenciji u Malibuu. Bila je okružena svojim najbližima, ali i mnogim poznatim licima iz zabavne industrije.

Za ovu priliku, Selena je odjenula blistavu mini haljinu bez naramenica s ukrašenom crvenom kožom s potpisom Bottega Veneta i sandale Magda Butryum koje je stilizirao Dominic J. West. 

Haljina je iz kolekcije za proljeće 2023., a dok je prikazan na pisti s pripadajućim ukrašenim opernim rukavicama, Selena se odlučila ostaviti izgled jednostavan i uglađen bez rukavica, Ipak, zabavila se izborom cipela. Njezine cipele s remenčićima također su imale cvjetnu aplikaciju na stražnjoj strani te su odlično zaokružile cijeli stajling.

Glamuroznu zabavu osmislili su njezini najbliži prijatelji, a unutar svjetlucavih zidova privatne vile u Malibuu, zabavu je započeo DJ set uživo Ramseya Austina. Od mnogih poznatih gostiju, oni koji su se isticali bili su Christina Aguilera, Paris Hilton, Karol G, Saweetie, Diplo, Tiffany Haddish, Pia Mia, Sabrina Claudio, Benny Blanco, YG, Tyga i mnogi drugi.

Hailey Bieber zablistala u savršenoj vintage slip haljini, modelu koji je hit svakog ljeta
Zgodna ekonomistica prošetala u jako stajliš outfitu: 'Čizme nosim i preko ljeta, a kaubojke baš skupljam, imam ih puno'
'Većinom spajam nešto šareno s nečim jednobojnim, nešto sportsko sa nečim elegantnim i uvijek sam u tenisicama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".