Selena Gomez objavila selfie bez šminke i oduševila društvene mreže

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj nema šminke, a odlučila je i ne prekriti bilo kakve nepravilnosti na svom licu
Vidi originalni članak

Selena Gomez voli biti prirodna i pokazivati svoje pravo lice na Instagramu, a to uključuje i to da ponekad dijeli sebe nefiltriranu i bez šminke. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj nema šminke, a odlučila je i ne prekriti bilo kakve nepravilnosti na svom licu, kako piše Glamour.

U svojoj posljednjoj objavi, zvijezda nove serije Only Murders In The Building izgleda prekrasno na još jednoj fotografiji bez šminke, ovaj put, sa svojom dugom kosom u raščupanim valovima i nekoliko lepršavih ekstenzija trepavica. Njezin ten, međutim, ne sadrži proizvode i stvarno blista.

Iako ne možemo biti sigurni koju točnu rutinu njege koristi Selena Gomez kako bi pripremila kožu prije svojih zadivljujućih selfieja, na TikToku često dijeli svoje omiljene beauty proizvode. Tako je u veljači objavila svoju rutinu njege kože i minimalnog šminkanja, u kojoj je koristila Mario Badescu sprej za lice s alojom, biljem i ružmarinom, prije čišćenja iS Clinical Cleansing Complexom. Dodala je svoje Rare Beauty hidratantne flastere ispod očiju, prije nego što je upotrijebila Dermalogica Multi-Active Toner, Smart Response Serum i Dynamic Skin Retinol Serum.

Male torbe su efektnije, no velike praktičnije: Obilježit će ovo proljeće!

FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Isprepletena shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Rupičasta shopper torba 59,95 EUR FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Kožna velika shopper torba 99,95 EUR FOTO: Zara Shopper torba sa zakovicama 35,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR

Mia Dimšić prošetala u jakni koja je hit već nekoliko sezona: 'Ovo mi je omiljena jakna za prijelazno razdoblje'
'Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali ih kod nas nema. Ovo je ženska i pomalo je rock stila pa mi se uklapa u želje'
Rituali u menopauzi: Nezaobilazni disbalans hormona u tijelu mijenja izgled i stanje kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".