Selak Raspudić odabrala retro kroj, Petir je 'overdressed', a jedna zastupnica ima super outfit za poslovni stil

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije Marije Selak Raspudić, Marijane Petir, Dalije Orešković i Vesne Bedeković
Vidi originalni članak

U Saboru je jučer započela 2. izvanredna sjednica koja je sazvana radi donošenja Zakona o obnovi Zagreba i okolice nakon potresa, a zanimljivo je bilo vidjeti kakve su odjevne kombinacije odabrale zastupnice. Prokomentirala ih je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, koja je posebno pohvalila Daliju Orešković za klasičan poslovni outfit primjeren saborskim klupama. 

Marija Selak Raspudić odabrala je crno-bijelu haljina za koju Prpić Znaor kaže da neodoljivo podsjeća na outfit lika Olive iz crtića Popaj:

- Djeluje vrlo retro, predlažem osvježenje u vidu modernog blejzera, marame ili salonki bez vezanja.

I Dalija Orešković išla je na varijantu crnog u kombinaciji sa svijetlim nijansama, a Prpić Znaor kaže da se radi o dobro odabranom kostimu, kao i o super ravnoteži između poslovnog stila i ženstvenosti:

- Mala pojačanja na ramenima, sakou daju taman dozu mekoće. Crni outfit je simbol strogoće, a ovaj outfit poručuje izuzetnu ozbiljnost, kao uostalom i sama boja. Dobar je potez i kombiniranje nijanse salonki i majice.

Marijana Petir odabrala je kraljevski plavu haljinu, no modni odabir nije najprimjereniji saborskoj sjednici:

- Prozirni detalji na plavoj haljini djeluju poput večernjeg detalja. Ova je kreacija idealna za svečana događanja ili neki ozbiljniji privatni event, naročito u kombinaciji sa sakoom od baršuna i lakiranim sandalama. Ovo je primjer za koji bi stranci rekli - overdressed.  

Za maxi, lepršavu haljinu odllučila se Vesna Bedeković, a modna je savjetnica poručila:

- Dugačke haljine lepršavog kroja kao da silueti oduzimaju par centimetara pa figura djeluje niže nego što uistinu je. Sličan efekt imaju i sandale s kopčom oko gležnja - vizualno skraćuju nogu. Predlažem kraće haljine naglašenog struka, klasične dužine malo ispod koljena. Što se tiče uzorka, on je taman - apstraktan, no crno bijeli. 

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih saborskih zastupnica, a njezine outfite možete pogledati u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima
Savjetnica o stylingu zastupnice: "Sve skupa djeluje previše i pretjerano, a bluza treba biti smirenija"
Jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica odabrala cvjetni uzorak, evo što savjetnica kaže o tome

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".