Selak Raspudić odabrala dobar kroj, no boje su "pretjerane", a Petir suknjom i sakoom pokazala skladan odabir

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na odjevne kombinacije Marije Selak Raspudić i Marijane Petir
Vidi originalni članak

Marija Selak Raspudić i Marijana Petir u Saboru su pokazale stilski potpuno različite odjevne kombinacije, a svoj komentar na njih dala je modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor. Za odabir Marije Selak Raspudić rekla je da haljina odgovara poslovnom stilu krojem, no boje su malo pretjerane:

- Crvena i ljubičasta u ovoj varijanti podsjećaju na neki festivalski outfit, za slavlje ili slično. Također, crvene linije po ljubičastoj podlozi djeluju poput neke vintage uniforme, predlažem kontrastne linije samo po rubu. Inače, ovako jarke kombinacije bolje su u nekim ležernijim ili party prigodama.

Marijana Petir držala se crno-bijele klasike pa je odabrala suknju A kroja i strukirani sako za koje Prpić Znaor kaže da su dobar i skladan odabir.

- Jednostavnost crne razbijena je bijelom košuljom koja kombinaciji daje dobru dinamiku. Mašna na ovratniku donosi nam francuski chic, što je dobar moment u poslovnom odijevanju. Ovo je neka ženstvena alternativa kravatil, a opet ukrašava košulju kad je cilj malo ukrasiti područje oko vrata - pojasnila je savjetnica. 

Studentica prava ima hit tenisice i najpopularniju torbu sezone, a znamo gdje je možete kupiti
Odvjetnica nosi odličnu elegantnu kombinaciju kakvu dugo nismo vidjeli na zagrebačkim ulicama
Za sve teksture i dužine kose: Iz zagrebačkog salona imaju ideju za efektnu frizuru koja će zamijeniti rep ili punđu
Čizme kakve nosi lijepa dama trendseterice obožavaju već sezonama; pokazala je i kako nositi svijetle boje od glave do pete

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".