Selak Raspudić bira spoj koji je čest u poslovnom svijetu, no savjetnica predlaže par malih izmjena u outfitu

Savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je modni odabir Marije Selak Raspudić
Vidi originalni članak

Klub zastupnika Mosta održao je konferenciju za medije na temu "Korupcija u koroni", a na njoj je govorila i zastupnica Marija Selak Raspudić. Mostova je zastupnica za tu prigodu odabrala crno-bijelu odjevnu kombinaciju, koju je prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica. 

- Crno-bijela kombinacija jedna je od onih koje otkrivaju moćan kontrast i česta je u poslovnom svijetu. Za ljubiteljice ove formule, predlažem jednostavniju kombinaciju bijele košulje i tamnog kostima ili odijela. Što se tiče samog kroja, moderan sklad silueti dat će ravne linije, za razliku od cik-cak kopčanja koje je ovdje glavni detalj. Podsjećam da su grilonke idealne za čizme, dok salonke "vole" tanke, elegantnije najlonke neutralne nijanse i "lakšeg" dojma, naročito na gornje komade mliječnog tona, pojasnila je Prpić Znaor. 

Još odjevnih kombinacije Marije Selak Raspudić pogledajte u galeriji

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

Ovo je jedna od najotkačenijih jakni koju smo imali prilike vidjeti na špici: Nije za svakog, no ova ljepotica nosi je izvrsno
Kakav par! Njih dvoje kao da su sišli s naslovnice nekog modnog magazina
Koliko su samo divne: Mama i kći u cool izdanjima bile su prave zvijezde zagrebačke špice
Napravite najkremastiji cheesecake po receptu popularne zagrebačke slastičarnice za koji će se tražiti komad više

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".