Selak Raspudić bira efektnu haljinu, a Vukovac hlače kakve ne viđamo često u Saboru, evo što kaže savjetnica

Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije dviju zastupnica, Marije Selak Raspudić i Ružice Vukovac
Vidi originalni članak

Na jučerašnjoj sjednici Sabora, za oko su nam zapele dvije odjevne kombinacije - one zastupnica Marije Selak Raspudić i Ružice Vukovac, koje su odabrala potpuno drugačije stilove. I dok je Selak Raspudić odabrala ljubičastu haljinu Vukovac se držala crne i bijele (ne)boje koje je osvježila cvjetnim uzorkom. Odjevne je kombinacije prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica.

- Snažna boja dobro djeluje u zagasitoj varijanti i pojačana crnim detaljima te sve skupa djeluje korektno i poslovno. Nabiranje tekstila u pokretu može se izbjeći ako je haljina napravljena po mjeri ili je "rezana" u struku te se suknja širi - osvrnula se savjetnica na outfit Marije Selak Raspudić

Dodala je da kraći rukavi vizualno skraćuju ruku, što može biti nezahvalno za niže siluete pa Prpić Znaor predlaže klasične rukave, do zgloba. 

Ružica Vukovac pokazala je zanimljivu opciju kako razvedriti crni outfit, a njime najavljuje i proljeće:

- Naime, poslovno odijevanje često se bazira na neutralnim tonovima, dok je floralni motiv ovog tipa idealan način kako pomiriti želju za nošenjem raznih motiva i poštivanje pravila poslovne stilske forme.

Savjetnica kaže kako je Vukovac napravila dobar izbor cipela jer crno dolje i crno gore radi sklad siluete, a u sredini figure je dinamika, odnosno hlače s motivom. 

Ljepotica sa špice prošetala je tako genijalnu suknju da je ostatak kombinacije pao u drugi plan!
Musić Milanović odvažno kombinira različite uzorke, savjetnica otkriva što znači sklonost spajanju raznih motiva
Bojate li kosu dok je mokra ili suha? Stručnjaci pojasnili u čemu je razlika i što je bolje za kosu
Nekoliko frizura koje možete isprobati ako mjesecima niste bili u frizerskom salonu, a imaju chic efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".