Seksi okovi

Popularne gladijatorice omiljene su kako od strane svjetskih trendseterica tako i domaćih. Donosimo vam tri prijedloga kako ove zanimljive cipele transformirati u tri potpuno drugačija stajlinga...
Vidi originalni članak

Ukoliko inače preferirate jednostavne kombinacije i uvijek ste u potrazi za jedinstvenim modnim dodacima i cipelama kako bi ste začinili svoj look odličan su izbor upravo - gladijatorice! Naizgled robusne cipele jednako dobro pristaju uz romatične,boho kombinacije kao i one seksi rokerske stajlinge. 

Lana Jurčević ovdje se odlučila za gladijatorice na visoku petu koje je kombinirala uz šljokičastu mini haljinu. Struk je naglasila tankim remenom i time upotpunila ovaj idealan stajling za ludi izlazak. 

Jesenske boje

Jesenska romantika

Jesenski izlazak

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".