Ivana je bila najpoznatija i najljepša navijačica s prošlogodišnjeg nogometnog prvenstva

Ivana Knoll sve je oduševila nakon utakmice s Nigerijom, a dečke je s tribina bodrila gotovo na svakoj tekmi
Vidi originalni članak

Ivana Knöll poglašena je najljepšom hrvatskom navijačicom. Za naše je dečke došla navijati i u Soči, a obožavatelje na Instagramu počastila je fotografijom koja je postala hit!

Pozirala je u kompletiću kojeg krase prepoznatljive kockice i, naravno, s nezaobilaznom hrvatskom zastavom, uz opis: "Idemo po pobjedu!"

U kratkom je roku stekla veliku popularnost na Instagramu pa su joj obožavatelji ostavljali komentare poput "Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti". Ivana ima 27 godina i dolazi iz Čapljine u Bosni i Hercegovine, a 2016. godine kandidirala se za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. 

Živjela je u Njemačkoj, a u Zagrebu je studirala na Grafičkom fakultetu. Jedan od omiljenih hobija su joj putovanja pa je rekla kako za nju nema ništa ljepše od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju voli. Bavi se s trbušnim plesom i pole danceom pa odatle i dolazi njezina fantastična figura kojom je očarala pratitelje. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".