Seksi i ženstveno: Amal Clooney plijenila poglede u prozirnoj haljini

Još jedanput oduševila stylingom
Vidi originalni članak

Amal i George Clooney odmaraju u susjednoj Italiji na jezeru Como, a ni u trenutcima uživanja ne propuštaju izgledati fantastično i modno usklađeno. Ipak, čini nam se kako je ovog puta lijepa Amal ipak zasjenila šarmantnog Georgea kad se pojavila u zelenoj prozirnoj haljini koja, bez obzira na to što je prozirna, nije ostavljala vulgaran dojam. 

Prekrasnu haljinu u pravoj ljetnoj boji potpisuje dizajnerica Stella McCartney, a upotpunila ju je zlatnim detaljima - jednostavnom clutch torbicom, ring naušnicama i zanimljivom narukvicom. Ipak, njezina kosa i dalje je ono što nam izaziva najviše pozitivne zavisti, a najbolji detalj svakako je prekrasan osmijeh! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".