Sedef, zlato i dijamanti u novoj kolekciji nakita nagrađivanog brenda Marco Bicego

Talijanski brend luksuznog nakita na zagrebačkoj adresi draguljarnice Malalan predstavio je kolekciju Lunaria te demonstrirao stare vještine zlatarskih majstora
Vidi originalni članak

U  izradi  najfinijeg  nakita  nisu  važni samo vrhunski materijali, nego i najbolje  tehnike  izrade.  Uvjerili  su  se  u  to prisutni na jučerašnjem predstavljanju nove kolekcije Lunaria svjetski poznatog brenda nakita Marco Bicego,  tijekom  kojeg  je predstavnik brenda demonstrirao antičku tehniku ručnog  graviranja  zlata  korištenu  prilikom  izrade  Lunarie. Nazočne je oduševila  i raskošna ponuda draguljarnice Malalan, koju će od sada krasiti i nova kolekcija.

Christiano Benvenuti iz Marco Bicego tima je izjavio: 

U manje od godinu dana poslovanja u Zagrebu predstavili smo brojne brendove nakita i satova, preuredili prostorije za još ljepši i ugodniji dojam te privukli brojne zadovoljne klijente. Jedan od najuspješnijih brendova koje zastupamo je upravo Marco Bicego, stoga nam je veliko zadovoljstvo predstaviti i kolekciju Lunaria i njenu inačicu Lunariu Sedef, za koje ne sumnjamo da će pronaći put do mnogih srca.

U  čemu  je čarolija Lunarie? Jedna od najvažnijih kolekcija brenda nastala je  2014.  godine, a odlikuju je ručno gravirani nakit od 18-karatnog zlata oblikovan  u  listove koji podsjećaju na cvjetove istoimene biljke. Kao i u svakoj  drugoj  kolekciji  Marca  Bicega,  posebna  pozornost  posvećena je detaljima  –  zlatni  listovi  ručno  su  gravirani  i  uokvireni nitima od poliranog  zlata,  čime  se  stvara stvara prekrasan kontrast između sjajne satenske  površine i oštrog okvira. Nježni prirodni oblici na ovaj su način preneseni u moderno dizajniran nakit.

Posljednje  izdanje  kolekcije,  koja je od sada dostupna i u draguljarnici Malalan,  je  Lunaria  Sedef.  Kao što samo ime govori, sedef je svojevrsni materijal   iznenađenja,   umetnut   u  zlatne  listove  i  ručno  graviran 18-karatnim  zlatom. Nježne nijanse sedefa kolekciji daju delikatan izgled, a  njegova mala težina jamči udobnost pri cjelodnevnom nošenju nakita. Osim jednobojnih verzija s bijelim ili sivim sedefima, dizajnirana je i linija u kombinaciji dviju boja te jedna još dragocjenija, optočena dijamantima.

Svaki  detalj  govori za sebe, a zajedno čine kolekciju koja će dugo ostati primjećena.  Stoga,  zaputite  se  u  Cesarčevu  6-8 i uvjerite se i sami u čaroliju Lunarie.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".