Ovih sedam modela bit će ultimativni trend u svijetu cipela u 2020. godini

Jeste li spremni za povratak platformi?
Vidi originalni članak

Nova godina idealna je za nove trendove u svijetu obuće, a ulazak u novo desetljeće sprema nam povratak nekih starih modela, ali i uvođenje novih. Nakon godine koja je bila orijentirana 90-ima i cipelama s malom potpeticom, vrijeme je za promjene u našoj garderobi - od povratka platformi do modernizacije klasičnih loaferica i Mary Jane cipela. Sudeći po kolekcijama koje su nam dizajnerski brendovi pripremili za proljeće koje dolazi, iduću će godinu obilježiti zanimljivi i raznobojni modeli koji će odlično oživjeti svaku garderobu. 

Lanci

Lance je Chanel svojom stavio u fokus svojom revijom, no osim nakita, pojavit će se i na obući, kako u statement izdanjima, tako i u decentnijim. Bilo da je riječ o sandalama s remenčićima ili čizmicama, lanci će izvrsno podići svaku cipelu. 

Loaferice

Loaferice glase za najudobniju obuću, a s novom godinom dobit će i novi look. Od robusnijih cipela na petu do klasičnih modela ove cipele doživjet će pravu modnu preobrazbu. 

Čizme u boji

Visoke čizme do koljena vratile su se ove zime u velikom stilu, a iduće godine zablistat će u novom ruhu - u svim bojama spektra. Nakon klasičnih crnih i smeđih nijansi, osvježite svoju garderobu žutim ili narančastim čizmama ili pak u ekscentričnoj plavoj nijansi. 

Špagerice

Od espadrila do seksi sandala, cipele na vezanje svih modela vladat će proljetnim i ljetnim kolekcijama. Ako ste jedni od modno odvažnijih, odlična je ideja vezanje cipela preko hlača koje će podići svaku kombinaciju. 

Platforme

Nakon sezona i sezona 'kitten' štikli, iduća godina donosi povratak velikih platformi. Omraženi trend vraća se u ekstra visokoj verziji, a bit će dijelom i sandali i štikli i čizmica. 

Minimalizam

Minimalizam će poprimiti novo obličje iduće sezone. Crna i bijela koža oblikovat će najrazličitije i najekstravagantnije modele s kojima sigurno nećete biti neprimijećeni. 

Mary Jane

Mary Jane cipele ubrajaju se u svevremenske cipele, no posljednje su desetljće bile u sjeni svih ostalih modela. Nekada rezervirane za dosadne poslovne kombinacije, ove će cipele u sezoni pred nama zablistati novim maštovitim dizajnom i modelima. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".