Šest GIFova koji savršeno opisuju online shopping... Jer svi smo to prošli!

Uvijek iste faze - kad pokušavamo nagovoriti sami sebe da nam ne trebaju još jedne cipele, do: 'Kupi ih!!'
Vidi originalni članak

Online shopping vrlo lako može postati mala ovisnost. Potraga za sniženjima, beskrajno skrolanje po omiljenim online shopovima dok se ne zavrti u glavi... Svaka online kupovina ima svoje faze, pa evo koji bi GIFovi savršeno opisali cijeli taj proces. 

"E, jesi vidjela da ASOS ima sniženje?!", kaže kolegica iz ureda. "Nemoj mi to govoriti" je odgovor, dok ruka sama od sebe upisuje web adresu. Najbolje je što sami sebe uvjeravamo: "Tko ja? Ma neću si ništa kupiti, idem samo pogledati što ima..." 

via GIPHY

Druga faza nastupi stvarno brzo, a otprilike je to ona kad sami sebe počnete uvjeravati da je prilika baš dobra i da vam stvarno trebaju te cipele, ta haljina i te sunčane naočale koje jesu malo čudne, ali nosit ćete ih sigurno! A tek kad ugledamo: SALE! Jer to je još jedan argument kojim sami sebe uvjeravamo da je sve opravdano! Ovo smo mi: 

via GIPHY

Treća faza zove se - premišljanje. Postoje legende koje kažu da su neki zapravo uspjeli napustiti online shop prije upisivanja broja kartice ili u najmanju ruku izvaditi koji komad iz "shopping baga". Kreće i podfaza: ponovno nagovaranje samih sebe. "Jednom se živi, priušti si sve!" Pa da znaš i da hoću! 

via GIPHY

I onda novci nestanu u nepovrat... 

via GIPHY

"Sad stvarno nekoliko mjeseci neću kupovati..." Moš' mislit'!

via GIPHY

I onda do sljedeće plaće na kruhu i vodi. Nema veze, cipele su mrak!

via GIPHY

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".