Saznajte koje vino odgovara vašem horoskopskom znaku: Živjeli!

Zanimljivo je nekada pogledati što "zvijezde" kažu kad je bilo što u pitanju, a pogotovo - vino!
Vidi originalni članak

Pogledajte koji horoskopski znak i vrsta vina najbolje odgovaraju. 
Ovan + Chardonnay
Ako je vaš znak Ovan, onda ste hrabri i ekscentrični. Ovaj znak obožava uvijek nešto novo isprobavati i biti glavna zvijezda partyja. Dobar par Ovnovima je Chardonnay.
Bik + crveni Burgundac
Bikovi imaju dobar ukus kad je u pitanju sve u životu. Vole se počastiti, a najbolji način za to bit će crveni Burgundac. Jedno od najskupljih vina na svijetu, Pinot Noir iz Francuske, nešto je najbolje što si Bikovi mogu priuštiti. Ma, zaslužili ste! 
Blizanci + Rizling
Blizanci su "slatko - kiseli", pa im je zato baš Rizling dobar par. Imaju podvojenu osobnost, ali ih mnogi vole, baš kao i ovo vino. Suho i slatko, vino vrste Rizling ima tu kiselinu i limunaste note koje odgovaraju Blizancima. 
Rak + Rioja 
Rioja je najpoznatije španjolsko vino. Rakovi vole pomagati drugima i zaslužili su ovo fino vino koje je jednako snažno baš kao i oni. Dobra je stvar i u tome što se ova vrsta vina dobro odgovara uz različiu hranu. 
Lav + Bordeaux
Lavovi jedva čekaju biti u centru pažnje. Odlučni su i romantični i savršeno im odgovara ova vrsta vina. 
Djevica + Sauvignon Blanc
Djevice obavljaju posao i obavljaju ga na dobar način. Vrlo su pedantni, odgovorni i na njih se uvijek može osloniti. Sauvignon Blanc je idealno vino za osobnost ovog znaka. Ima jake note citrusa, ali je ipak u ravnoteži s biljnim i travnatim aromama (baš kao i ovaj znak). 
Vaga + pjenušavo bijelo vino
Vage žude za ravnotežom u svemu u životu, jer onaj koji pronađe ravnotežu, pronađe ljepotu. Obožavaju šušur koji se dogodi u čaši kad se "kucnu" s nekim drugim, jer vole dijeliti, pa je zato pjenušavo vino najbolji odabir za njih. 
Škorpion + Syrah
Crne sorte grožđa koja se pod imenom syrah udomaćila u dolini francuske rijeke Rhone, a uspjeli su je uzgojiti i kod nas u Dalmaciji. Škorpioni ne vole gubiti vrijeme, vrlo su strastveni, jako motivirani i nekada autodestruktivni. Ovo tamno vino ima tu teatralnost baš kao i Škorpioni. 
Strijelac + Malbec
Ako volite snažna, moćna, duboka vina, onda je Malbec pravo vino za vas. Vrlo je pitko, pa je zato i popularno, a pošto Strijelci ne vole okolišati i vrlo su izravni, ovo je za njih savršeno. 
Jarac + ledena berba
Preko trnja do zvijezda - moto je Jarca koji se ne prestaje truditi i naporno radi. Popet će se do vrha i uzeti sav novac, moć i sve što im pripada, a najbolji partner za to im jedno vino ledene berbe. 
Vodenjak + biodinamičko vino
U proizvodnji biodinamičkih vina, osim što se maksimalno poštuje priroda, potpuno su zabranjena kemijska gnojiva, herbicidi, pesticidi... Ne samo to već u izradu vina ulaze i mjesečeve mjene i prirodni ciklusi. U paru s njihovom ekscentričnom osobnošću i jakom moći uma, ovo vino tvori baš dobru kombinaciju! 
Ribe + Rosé
Ribe su oličenje emocija. Osjetljivi su, kreativni i imaju izraženu duhovnost. Ribice gledaju svijet kroz ružičaste naočale pa je baš ovo ružičasto vino idealno za njih. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".