Savršeno nosi klasične, ali elegantne komade: 'Drago mi je da je došla jesen jer volim slojevito odijevanje'

Goran Čižmešija fotografirao je Kostu koji je sa samo nekoliko komada napravio savršen jesenski stajling
Vidi originalni članak

Ako jednostavan stil volite osvježiti upečatljivim komadima i dodacima, modne ideje možete prepisati od Koste Miljkovća, simpatičnog mladića koji je novi gost naše street style rubrike. Na zagrebačkim ulicama pozirao je našem Goranu Čižmešiji, a i ispričao mu nekoliko detalja o svom stilu.

– Drago mi je da je došla jesen jer volim slojevito odijevanje. Volim jednostavne, najčešće crne kombinacije, ali stavim uz to neki detalj koji to podigne. Uzorke više nosim ljeti, najčešće samo na jednom komadu – otkrio nam je vizažist i stilist.

Kosta se odlučio za urbani streetwear look koji kombinira ležernost s dozom elegancije. Njegov outfit sastoji se od crne široke cargo hlače i crne hoodie majice, koje stvaraju opušten, ali vrlo trendi stil. Uparivanje hoodieja s klasičnim crnim sakoom donosi zanimljivu kontrastnu kombinaciju između casual i formalnih elemenata, što je vrlo popularan modni potez u urbanim stilovima danas.

Na glavi nosi bež šiltericu, što dodatno naglašava njegov ležerni stav, dok su bijele tenisice savršen izbor obuće za ovakvu kombinaciju, jer unose sportski element i nude udobnost.

Crna torba s natpisom Yves Saint Laurent brenda, koja je ukrašena zanimljivim privjescima, što daje osobni pečat cijelom outfitu. Dodaci poput ovih detalja čine modni izraz posebnim i individualiziranim, te pokazuju sklonost prema kreativnosti i detaljima.

Još jedna genijalna modna reciklaža kraljice Letizije: Efektno odijelo uparila je uz klasične modne dodatke
Kate Middleton novom fotografijom oduševila mnoge, a ni njezin modni odabir nije ostao nezamijećen
Barbara Kolar nekad i sad: Kako se naša poznata TV i radijska voditeljica stilski mijenjala kroz godine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".