Savršeno nosi hit trend sezone te cipele o kojima vlada podijeljeno mišljenje

Njezin stajling je bio hrabar i glamurozan, istovremeno ističući klasičnu eleganciju
Vidi originalni članak

Zgodna djevojka zasjala je ispred nedavne Chanel revije u Parizu u jednoj od najchic kombinacija koje smo vidjeli tijekom Tjedna mode. Njezin stajling je bio hrabar i glamurozan, istovremeno ističući klasičnu eleganciju, a na pariškim ulicama fotografirao ju je naš Goran Čižmešija.

Danas je koža prisutna u svim aspektima mode, a definitivno je jedan od najvećih hitova ove jesenske sezone. Mogli smo je vidjeti u brojnim dizajnerskim kolekcijama za jesen/zimu 2023., posebno u kombinaciji s toplim krznom.

I ova dama prihvatila je jedan od najvećih trendova pa prošetala u savršeno chic kožnoj kombinaciji kojoj ne možemo pronaći mane. Odličan crni Chanel kaput s detaljem smeđeg krzna uparila je uz kratke kožne hlače širokog kroja.

Outfitu je dodala odgovaraju kožnu torbu s krznom, također iz Chanela, te JW Anderson gležnjače s visokom petom.

Super stajliš influencerica i manekenka nosi jednu od najtrendi boja ove sezone - od glave do pete!
Tamara Kalinić sjajno spaja nespojive komade, a haljina je bila poseban hit na pariškim ulicama
Zgodna djevojka zna kako all-black kombinaciju učiniti zanimljivom, a istaknula se izborom chic kaputa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".