Savršeno je spojila ležernost i eleganciju: 'Nosim i uzorke, a omiljeni su mi leopard i zebrasti'

Naš Goran Čižmešija uhvatio je odličan modni trenutak sa zagrebačkih ulica
Vidi originalni članak

Ljetna je sezona uvijek u znaku šarenih i jarkih kombinacija, no upravo se tada one u neutralnim nijansama najviše ističu. Jednu takvu ovih jed prošetala Anna Vukelić, diplomirana ekonomistica i manikirka, a super modni trenutak na zagrebačkim ulicama zabilježio je naš Goran Čižmešija.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je vruće, a ovo je lanena odjeća i svijetle su pješčane boje pa ne privlače toliko sunca. Zemljane boje nosim i zimi, ali u tamnijoj nijansi. Osim jednobojnog, nosim i uzorke, a omiljeni su mi leopard i zebrasti. Preferiram elegantan stil, pa rijetko nosim tenisice i hoodice – ispričala nam je Anna.

Izabrala je kombinaciju midi suknje i efektnog topa, oboje zanimljivog kroja. Top se isticao chic detaljem remena na rubu, a suknja rubom od malih školjkica.

Stajling je dovršila sandalama s visokom petom te bijelom torbom.

Bella Hadid odlično spaja vintage i moderno: Kombinacija inspirirana 50-ima stoji joj kao salivena
Na Nordstromu je krenulo sniženje: Evo koje mirise možete uhvatiti po super cijenama
Božo Vrećo nekad i sad: Kako se stil poznatog glazbenika mijenjao tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".