Savršene frizure uz Nivea proizvode

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Nataša Bagić, Matea Svađumović, Nives Hrgić iz NIVEA FOTO: Magdalena Mlinar,Nataša Bagić, Matea Svađumović,Nives Hrgić,T. Zlački, D.Klarić
Imate manje od 5 minuta za frizuru? Tu je nova linija Nivea Volume Care. U Nivea Korneru uzvanici su u kratkom roku mogli popraviti ili dobiti sasvim novu ležernu, a postojanu frizuru uz Nivea Volume Care liniju proizvoda za kosu...
Vidi originalni članak

Za savršen styling kose u svakom trenutku pobrinut će se NIVEA. Isprobajte novi NIVEA Volume Care liniju za kosu, idealnu za brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana. Svaka žena želi izgledati najbolje što može kada je posrijedi njezina frizura. Iako je svaka frizura drugačija, većini je žena jedno zajedničko: sve žele prirodan i bujan izgled te proizvode za styling koji kosi daju volumen, a da pritom kosa ne izgleda ljepljivo ili suho.

NIVEA Hair je uvijek u trendu i stvara proizvode za styling kose koji ispunjavaju potrebe žena. Za savršen, prirodan i udvostručeni volumen te 24-satno učvršćivanje koje ne isušuje kosu, NIVEA preporučuje NIVEA Volume Care pjenu za kosu. Pjena stvara dugotrajni volumen bez otežavanja kose, a kosa izgleda prirodno i zadržava svoju prirodnu pokretljivost. Za prirodni završni efekt i jako učvršćivanje – a da pritom kosa ne izgleda “poput kacige” – možete koristiti NIVEA Volume Care sprej za kosu. Sprej je savršen proizvod za završnu fazu oblikovanja, a pruža kosi blistavost i sjaj, jako učvršćivanje te udvostručen, ali fleksibilan volumen tijekom cijeloga dana bez isušivanja. Proizvodi korišteni u kombinaciji stvaraju savršen izgled uz ležerni volumen i prirodnu živahnost. 

Formule NIVEA proizvoda za styling kose sadrže ulje makadamije, jačaju kosu iznutra i štite je izvana. Prodiru dubinski u strukturu vlasi, jačajući je iznutra – za jaču kosu koja izgleda prirodno lijepo. Istovremeno, proizvodi pružaju kosi volumen te čvrstoću - za dugotrajni i njegovani stil bez efekta “neuredne kose”. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".