Savršene cipele dolaze s potpisom Manolo Blahnik x RIhanna - trebamo li reći išta više?

Uf, definitivno želimo (barem) jedne u ormaru!
Vidi originalni članak

Voljeli je ili ne, jedno morate priznati - Rihanna ima nevjerojatan smisao za modu, a to je prepoznato i od stran vrhunskih modnih dizajnera. Jedan od njih je i Manolo Blahnik s kojim je Rihanna ostvarila svoju posljednju suradnju. U kolekciji se mogu naći vrlo neobični modeli koji su idealni za ove ljetne dane, a njihova cijena varira od 800 do 2000 eura, ovisno o modelu.

Povodom suradnje, Rihanna je izjavila kako je velika obožavateljica Manola Blahnika i kako su njegove cipele bezvremenske, a ujedno i najluksuznije cipele koje jedna žena može nositi. Također, smatra kako se svaka žena osjeća nevjerojatno kad nosi njegove cipele pa joj je ova njihova suradnja ujedno ostvarenje sna! 

Ni dizajner nije štedio na komplimentima pa je rekao kako je prekrasno raditi s pjevačicom, upravo zbog njezine strasti, kreativnosti i mašte koji se ujedno reflektiraju u dizajnu koji su skupa proizveli, a za koji se nada da će se svidjeti svim ženama!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".