Savršena proljetna haljina i sandale na platformu: Borna Kotromanić ističe se i jednostavnim stajlingom

Borne Kotromanić svojim modnim odabirima uvijek ukrade pozornost
Vidi originalni članak

Borna Kotromanić česta je gošća naše street style modne rubrike, a uvijek nas iznova oduševi svojim odvažnim i jedinstvenim stajlingom. Ovog puta naš Goran Čižmešija uhvatio ju je u odličnom proljetnom stajlingu koji ćemo rado prepisivati u nadolazećim toplim danima.

– Sve moje kombinacije ovise o trenutnom nadahnuću, pa tako i ova. Ova haljina mi je dovoljno lagana, lepršava i jednostavna za izlazak u grad – ispričala nam je modno odvažna i stajliš dama.

Mini lepršavu haljinu s floralnim printom s potpisom talijanskog brenda La DoubleJ kombinirala je uz bež sandale s potpisom Stevea Maddena. Iako su u modni fokus došle tek krajem zime, Borna je sandale s platformama nosila još prošlog ljeta. Najtraženiji ljetni model tada je isfurala u prljavo bijeloj varijanti.

Stajlingu je dodala i crnu Michael Kors torbu, a outfit dovršila predimenzioniranim sunčanim naočalama.

- Bolje da ne kažem što još nikad ne bih stavila na sebe jer ću to onda možda staviti. Nikad ne reci nikad! U svemu što odaberem jako se dobro osjećam, isto tako se dobro osjećam i u svom tijelu i to tijelo se mora vidjeti. To sam ja, to tijelo je moja moć, volim ga, a moja odjeća ga više puta otkriva, nego skriva. To nikad nije usmjereno prema onome tko gleda, nego je to odraz onoga tko i što ja jesam i kako se osjećam u svome tijelu i u svome životu - rekla je Borna za Divu jednom prilikom. 

Torbe od rafije omiljen su modni dodatak: Donosimo top modele iz Zare!

FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR

Gucci, YSL, Louis Vuitton... Mnoge zastupnice za izbornu noć biraju torbice s dizajnerskim potpisom
Umjesto klasične nude nijansa ruža, naše političarke za izbornu noć birale odvažne i jarke boje
Što su naše političarke odabrale za izbore prije 4 godine? Glasovac i Peović crvene nijanse, a Selak uzorke

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".