Savršena kombinacija za zadnje ljetne dane: Elegantna dama blista u stajlingu kojim ćemo se rado inspirirati

Odabrala je točkasti uzorak koji je upotpunila zlatnim sandalama i efektnom torbicom boje fuksije
Vidi originalni članak

Iako nas ovaj tjedan prate nešto niže temperature, vjerujemo kako nas čeka još barem koji ljetni dan pa donosimo malo inspiracije sa zagrebačke špice za zadnje tople dane. 

Dama sa špice odabrala je jednostavnu i lepršavu kombinaciju, baš onako kako volimo kad se želimo osjećati ugodno na višim temperaturama. Odabrala je plisiranu suknju točkastog uzorka u pastelnim nijansama i kombinirala s lepršavim topom pastelno žute nijanse u istom printu.

Ovakvim nam je spojem pokazala da točkica nikad dosta, a look je zaokružila zlatnim sandalama koje su omiljeni ljetni odabir brojnih fashionistica jer svakom outfitu daju dozu elegancije. 

Od modnih dodataka odabrala je šešir, detalj bez kojih su vrući ljetni dani nezamislivi, i efektnu torbu boje fuksije koja je savršeno osvježila cijelu odjevnu kombinaciju. 

Jednostavno i elegantno: Ljepotica nije prošla nezamijećeno u damskom outfitu koji nam nikad ne dosadi
Cool brineta zna kako nositi pidžamu na špicu: 'Štikle ne nosim, a martensice su najelegantnija obuća koju imam'
Novu kolekciju haljina s potpisom domaćeg brenda Krie Design obožavat će ljubiteljice elegancije i udobnosti
Nemate ideje za početak tjedna? Elegantna dama super je inspiracija ako volite malo drugačije poslovne outfite

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".