Savršen trudnički stajling: Karlie Kloss zablistala u zlatnoj haljini i zanimljivim modnim dodacima

Pokazujući svoj trudnički trbuh dok čeka drugo dijete, 30-godišnja manekenka zabljesnula je u zlatnoj Dior haljini na jedno rame.
Vidi originalni članak

Karlie Kloss izgledala je poput grčke božice na crvenom tepihu 76. Filmskog festivala u Cannesu dok je prisustvovala premijeri filma “Indiana Jones i brojčanik sudbine”. Pokazujući svoj trudnički trbuh dok čeka drugo dijete, 30-godišnja manekenka zabljesnula je u zlatnoj Dior haljini na jedno rame.

Zadivljujuća haljina imala je nježno naboranu tkaninu koja se protezala od ramena u veliki šlep koji se vukao za njom. Dodala je elegantan dodatak u obliku tanke zlatne trake za glavu s mrežastim velom koji joj je prekrivao lice, kao i smokey eye i ružem u boji terakote.

Također je nosila par svjetlucavih dijamantnih naušnica iz Choparda i dijamantnu narukvicu zajedno sa svojim zaručničkim prstenom, za koji se procjenjuje da teži između 7 i 8 karata, kako piše Page Six.

Karlie Kloss se 2018. udala za brata milijardera Jareda Kushnera, Josha Kushnera (37) i s njim dobila sina Levija (2) 2021. Svoju drugu trudnoću otkrila je na Met Gala 2023. ranije ovog mjeseca. I tada je zabljesnula u crnoj Loewe haljini i biserima za svečanu večer na temu Karla Lagerfelda.

“Ne znam stilizirati trudnički trbuh”, priznala je tada u razgovoru s Emmom Chamberlain na crvenom tepihu. Klos, koja je s prvim dijetetom zatrudnjela tijekom pandemije Covid-19, otkrila je kako joj je ovo novo iskustvo stiliziranja za premijeru tijekom trudnoće bilo 'posebno i ranjivo'.

U galeriji pogledajte najbolje odijevene zvijezde na ovogdišnjem Cannes Film Festivalu:

FOTO: Abaca/Pixsell Winnie Harlow u vintage Jean Paul Gaultieru FOTO: Best Image/Pixsell Petra Nemcova u Benchellalu FOTO: IPA/PIXSELL Jourdan Dunn u Elie Saabu i Boucheronu FOTO: Abaca/Pixsell Heidi Klum u haljini s potpisom Zuhaira Murada FOTO: Newscom/Pixsell Scarlett Johansson u Pradi FOTO: Best Image/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Coco Rocha u Dolce & Gabbana i Chaumet nakitu FOTO: Abaca/Pixsell Rosie Huntington-Whiteley u Valentino Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Reuters/Pixsell Maya Hawke u Schiaparelli FOTO: Abaca/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Sofia Carson u Elie Saab Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Campbell u Valentino Couture i Chopard FOTO: Press Association/PIXSELL Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Abaca/Pixsell Salma Hayek u Alexander McQueen FOTO: Abaca/Pixsell Gigi Hadid u Zac Posenu FOTO: Newscom/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: DPA/Pixsell Michelle Yeoh u Balenciagi i Boucheronu FOTO: Best Image/Pixsell Neelam Gill u Rami Al Ali Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio u Ramzen Couture FOTO: Abaca/Pixsell Dua Lipa u Celineu FOTO: Abaca/Pixsell Carla Bruni u Valentinu FOTO: IPA/PIXSELL Gao Ye u George Chakra Haute Couture FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelli Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Naomi Ackie u Valentinu FOTO: Abaca/Pixsell Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Kelly Rutherford FOTO: Abaca/Pixsell Yseult u Alexanderu McQueenu FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelliju FOTO: Press Association/PIXSELL Gemma Chan u Louisu Vuittonu FOTO: IPA/PIXSELL Kat Graham FOTO: IPA/PIXSELL Aishwarya Rai FOTO: IPA/PIXSELL Karlie Kloss u Dioru FOTO: IPA/PIXSELL Rochelle Humes FOTO: Newscom/Pixsell Catherine Zeta Jones FOTO: Press Association/PIXSELL Brie Larson u Chanelu FOTO: IPA/PIXSELL Fan Bingbing u Christopheru Buu FOTO: Best Image/Pixsell Helen Mirren FOTO: IPA/PIXSELL Soo Joo Park FOTO: IPA/PIXSELL Iris Law FOTO: Press Association/PIXSELL Laura Harrier u Saint Laurentu FOTO: Abaca/Pixsell Viola Davis u Valentino haljini izrađenoj po mjeri FOTO: Best Image/Pixsell Gemma Chan u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Sara Sampaio FOTO: Abaca/Pixsell Anja Rubik FOTO: Abaca/Pixsell Grace Elizabeth FOTO: Abaca/Pixsell Elle Fanning u Alexanderu McQueenu FOTO: Best Image/Pixsell Naomi Campbell u Celine Uma Thurman u Dioru i Chopardu FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio FOTO: Best Image/Pixsell Agatha Maksimova

Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je cipelama koji su pravi odmak od klasike
Savršene chic i stajliš kombinacije idealne za ležerna ljetna vjenčanja
Najbolje kreme za područje oko očiju koje se rješavaju podočnjaka i bora

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".