Savršen spoj mode i ljepote: Fendi predstavio prvu torbicu u svijetu koja miriše

Torbica uz koju vam parfem neće biti potreban
Vidi originalni članak

Taman kad smo pomislili da je talijanska modna kuća svoju Baguette torbu dovela do savršenstva, Fendi je predstavio nadograđenu verzije koju nitko nije predvidio. 

Savršen spoj mode i ljepote krije se u torbici 'FendiFrenesa', mirisnoj Baguettici. U suradnji s Maison Francis Kurkdjianom, parfumerijom poznatom po svojoj hrabrosti i smjelosti, Fendi je predstavio torbicu koja je poslastica za sva osjetila, čemu doprinosi i njezina svijetložuta boja. 

Francis Kurkdjian kreirao je uniseks parfem posebno za Fendijevu torbicu, a odiše mirisom kože i mošusom i koji reflektiraju osobine Selleria kože od koje je izrađena torbica. Zahvaljujući  posebnom patentu, parfumer je oživio tradiciju mirisne kože tako što je modernizirao tehniku izumljenu u 12. stoljeću, a miris na torbici može trajati i do tri godine. 

Koncept torbe otkriven je po prvi put u Miamiju i dostupne su tri verzije u različitim veličinama. Svaka dolazi s bočićom FendiFrenesia koja se može koristiti i na torbi i na tijelu. 

Sve tri torbe dostupne su u Fendijevom dućanu u Miamiju kao i na fendi.com, a s obzirom na to da je riječ o limitiranoj kolekciju, u ponudi će biti još samo 10 dana, odnosno do 20. prosinca. Najmanja verzija, tzv. Scented Nano Baguette, dolazi s bočicom od 5 mililitara, a košta 450 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".