Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju

Lara ja isfurala upečatljivu kombinaciju koja odiše retro šarmom i modernim chicom, idealnu za hladnije dane.
Vidi originalni članak

Volimo odjevne kombinacije u kojima se spaja klasika s trendovima te komadi za koje mnogi kažu da su nespojivi. Upravo je jedan takav stajling isfurala Lara Šamadan Marković, modno osviještena magistra molekularne biologije koju je ovih dana na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija.

– Uvijek nosim zemljane boje tijekom cijele godine. Nisam ljubiteljica živih boja. Češće nosim ravnu obuću, od peta nosim ovakve koje nisu previsoke – otkrila je Lara za Divu.

Klasični karirani blejzer s uzorkom sitne kocke savršen je izbor za formalno-ležernu kombinaciju. Uparena s dolčevitom u tamnosmeđoj boji, ova kombinacija daje dozu topline i ozbiljnosti, dok kratke hlače donosi opušteniji ton i daje modnu razigranost stajlingu.

No, pravi zvijezda ovog outfita su čizme. Zemljane, suede čizme s naborima do koljena savršeno uokviruju cijeli look, ističući noge i dodajući dodatnu dozu elegancije. Njihov neutralan ton skladno se uklapa u ostale elemente outfita, zadržavajući pažnju na detaljima. Kratke hlače naglašavaju liniju struka uz decentan remen, što doprinosi ženstvenosti ovom stajlingu.

Torba s apstraktnim uzorkom u boji daje neočekivanu, umjetničku notu, čineći kombinaciju dinamičnom i zanimljivom. Osim funkcionalnosti, torba također služi kao modni dodatak koji oživljava cijeli outfit.

Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice
Simpatična Lucija kreativka je iza brenda PuellaLu koji spaja tradiciju i suvremenu ženstvenost
Odijelo kakvo nosi Victoria Beckham laska svakoj figuri, a istovremeno je chic i elegantno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".