Savjetnica za blagdansku kombinaciju Marijane Petir ima samo riječi hvale, a jednim je detaljem posebno "pogodila"

Savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor ovog je puta za zastupnicu Marijanu Petir imala samo riječi hvale.
Vidi originalni članak

Jučerašnju sjednicu Sabor je nastavio raspravom o gospodarskom pojasu RH u Jadranskom moru, a na njoj je sudjelovala i zastupnica Marijana Petir. U Saboru je često imamo prilike vidjeti u nešto "raskošnijim" izdanjima, a savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor ovog je puta za nju imala samo riječi hvale. 

- Crvena mašna asocira na dane adventa i baš je chic dodatak u danima u kojima se želimo malo bolje srediti i naglasiti slavljeničko raspoloženje. Odjećom je dobro, kad je to prilika, naglasiti posebnost nekih dana, posebice oko blagdana kojima se svi veselimo. I plisirana je suknja nešto elegantnija nego inače, odnosno dobar je stilski pandan crvenoj satenskoj mašni. Sve skupa odiše slavljeničkom elegancijom za dobar modni prosinac, pojasnila je Prpić Znaor. 

Na kioscima potražite Divu Style, glossy izdanje na 180 stranica! Zvijezda naslovnice je Barbara Kolar, a dolazi u kompletu s Borboleta narukvicom za 49,90 kn

Najtrendi čizme i jakna za koju smo mislili da će biti dio samo sportskih kombinacija: Ova ljepotica super stil ima u malom prstu
Čizme poput njezinih najpopularniji su odabir ove zime, a cijela je kombinacija za čistu peticu
Frizeri iz pet popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za 2021. godinu
Znate li za beauty proizvod od pedesetak kuna koji se ove godine rasprodao svaki put kad je došao u ponudu?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".