Savjetnica o stilu Ive Šulentić: 'Ona preuzima modne uloge kako poželi, profesionalizam je očit u svakom stajlingu'

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na stil voditeljice Ive Šulentić koja uvijek iznova oduševi svojim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Iva Šulentić pred kamerama je doslovno čitav život, što je očito ne samo na njezinu stilu, već i pozama - mogu naučiti nešto od nje svi oni koji vole objektiv, pa i mobitela. Često je vidimo u šljokicama, tilu, raskošnim teksturama, a ponekad i jednostavnim crnim poslovnim kompletima.

Ona preuzima modne uloge kako poželi, njezin profesionalizam je očit u svakom stajlingu. Kad ide na događanje kao gošća, Iva bira više casual stvari, nađe se tu i francuskih kapica, plisiranih suknji, traper jakni, svilenih marama te cargo hlača. Očit je i koloristički sklad, jer ova poznata voditeljica zna nositi slične tonove i time silueti dati vizualno umirujući balans.

Od cipela često nosi štikle, jer zna da one laskaju nozi, a i uostalom – poštuje dress code eventa. Na nju bismo mogli primijeniti misao koju je često izgovarao slavni dizajner Hubert de Givenchy – izgledaj kao najbolja verzija sebe. To ne znači da ćemo se "napirlitati" do maksimuma, već da ćemo naći pravu mjeru i stil.

Iva ujedno prati trendove, kroz godine smo na njoj viđali i čipkaste haljine i volane i pliš, jer posao i život pred kamerama zahtijevaju
poštivanje modnih mijena, a uostalom – u moru trendova uvijek ima neki koji joj pristaje.

Od kompleta favoriti su joj odijela, no na blistave štikle i topove sa šljokicama, kako bi ovom biznis looku dala snažan pečat, a opet ostala elegantna. Svako malo vidimo je u maloj crnoj haljini, no to su uglavnom kreacije ukrašene aplikacijama, od satena, tila ili čipke, još jedna lekcija – ovoga puta za cure koje idu na party.

Genijalna izdanja Ive Šulentić, kojima se možete inspirirati za različite prigode, pogledajte u galeriji:

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Divna dama zna kakve čizme odabrati ako na špici ne želite proći nezamijećeno

Ljepotica sa špice nosi cipele koje nikad ne izlaze iz mode i nalaze se na listi želja mnogih dama

Modno usklađene mama i kći prošetale gradom: 'Ove smo kombinacije odabrale jer je mami rođendan'

Jennifer Lopez pokazala novu super frizuru koju mogu isprobati svi koji razmišljaju o šiškama

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".